dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 *nenya* σκέψου ότι έτρωγες τυρί ροκφόρ δεν θα πάθεις τίποτα πέραν της τουαλέτας ...εγώ στη θέση σου θα τους γυρνούσα τα γλυκά πίσω, ειδικά αν είχα και την απόδειξη όπου πιστοποιεί την αγορά των τριών ημερών.Μάλιστα, θα πήγαινα όταν είχε και κόσμο για να τους εκθέσω δημόσια σσ. καλά κάνω και δεν τρώω γλυκά 2
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ωχ..η απόδειξη..θα ψάξω αλλά δν νομίζω να την κράτησα (κρατάω από 20€ κ άνω). Μαλακία. Αγοράζω χρόνια από κει και ήταν πάντα όλα τα γλυκά τους φρέσκα. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
gatokoritso Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ειπες γνωστο ζαχαροπλαστειο..παιζει να μαθουμε?τουλαχιστον σε πμ?
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 τι λέτε μωρεεεεε ,εμετούς κ βλακείες κ εγώ τρώω κ πίνω ληγμένα τόσα χρόνια , έπαθα τίποτα?έχω δοκιμάσει κουνελίνη , κροκέτες για γάτες/σκύλους κ μια φορά δοκίμασα κ τηγανιτή κονσέρβα σκύλου (καλή μάρκα , μύριζε κ γαμάουα .μη γίνεστε μυγιάγγιχτοι 1
noob Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 *nenya* σκέψου ότι έτρωγες τυρί ροκφόρ Θα ξεράσω...
revolver1990 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 τι λέτε μωρεεεεε ,εμετούς κ βλακείες κ εγώ τρώω κ πίνω ληγμένα τόσα χρόνια , έπαθα τίποτα? Θεός είσαι ρε!!!!To warframe λέει τίποτα?
gatokoritso Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 τι λέτε μωρεεεεε ,εμετούς κ βλακείες κ εγώ τρώω κ πίνω ληγμένα τόσα χρόνια , έπαθα τίποτα? εσυ αδελφε μου εχεις μεταλλαχθεί και δεν σε πιανουν.εισαι πιο εξελιγμενος
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 πολύ ωραίο gameτο είχα δει απο καιρό κ το κλανα αλλα τελικά τώρα π με πήραν τα σκατά απ τα πόδια κ δεν έχω τι να παίξω έκατσε κουτί τα βίντεο το αδικούν 1
noob Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 κ εγώ τρώω κ πίνω ληγμένα τόσα χρόνια , έπαθα τίποτα? Καλά εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 απλά αν τους τα πήγαινες πίσω παίζει να γέμιζες με 10 σακούλες παστούλες και άλλα τέτοια ...βλέπεις για να μην τους βγει το όνομα.
Gtr34 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως ειναι τριμμενοι ξηροι καρποι και μοιαζει με μουχλα ;
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 εσυ αδελφε μου εχεις μεταλλαχθεί και δεν σε πιανουν.εισαι πιο εξελιγμενος δε φοβάμαι να δοκιμάζω πράγματα , έχω κινδυνέψει να πεθάνω αρκετές φορές όταν ήμουν μικρός κ δεν έχω κολλήματα (μηνιγγίτιδα-παρενέργεια απο εμβόλιο κ έτσ)
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Όταν τάζεις πράγματα σε ετοιμοθάνατη πρέπει να τα κάνεις!!! Πριν 3 μέρες τ'αγόρασα από γνωστό ζαχαροπλαστείο γαμώτη... Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App δεν θα παθεις τιποτα ουτε υπαρχει λογος να το ξερασεις.β.πολλες φορες δεν εινα οτι ειναι παλιο το μελομακαρονο .αλλα αν καποιος πιασει γλυκο με βρεγμενα χερια μετα ειναι πιο ευκολο να πιασει μουχλα.no worries και μην προσθαθεις αδικα να ξερασεις.No reason.πιο πολυ ειναι στο κεφαλι σου παρα οτι θα παθεις κατι 2
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 δεν θα παθεις τιποτα ουτε υπαρχει λογος να το ξερασεις.β.πολλες φορες δεν εινα οτι ειναι παλιο το μελομακαρονο .αλλα αν καποιος πιασει γλυκο με βρεγμενα χερια μετα ειναι πιο ευκολο να πιασει μουχλα.no worries και μην προσθαθεις αδικα να ξερασεις.No reason.πιο πολυ ειναι στο κεφαλι σου παρα οτι θα παθεις κατι πες τα θείο poulino! εδω σε λίγο θα πέσει πείνα κ θα κυνηγάμε το μουχλιασμένο μελομακάρονο με τη σφεντόνα κ σκέφτονται πως θα το βγάλουν
Liverpool89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 καλα εμεις με τα εμβολια του στατου δεν καταλαβαινουμε τιποτα για τα επομενα 4-5 χρονια.... Πριν λιγο ειδα το τρειλερ αυτης της ταινιαρας, παζει να την ειδα 3 φορες... http://www.youtube.com/watch?v=FsT2m0X0Lm8
Προτεινόμενες αναρτήσεις