Praetorianos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης,δες τα fees στο WBS....έχουν ξεφύγει αυτοί εκεί πέρα....31000Απο περυσι στο εγραψα ρε, κατι καπνιζουν τελευταια και δεν το σηκωνουν κιολας εκει. Σας εχουμε περασει χαλαρα πλεον στα διδακτρα και δεν το λεω για καλο. Μονο Ασια και Πετρελαιαδες θα σπουδαζει αυτο το πανεπιστημιο φαινεται. Btw και οι γυφτοι εχουν ξεφυγει τελειως ε; 12 και 1 (που λεει κι ο Μακροπουλος) σκανε δυο γυφτακια μεσα στο ουζερι κι αρχιζουν τα καλαντα. Και μεσα απο τη τζαμαρια βλεπω να κανουν το ιδιο, στο ακριβως απεναντι μαγαζι μια αλλη συμμορια. Και λιγο πιο κατω να τα περιμενει η κλασσικη μανα αγκαλια με το καλαθι με τα γαρουφαλα. Στο διαλο, ΓΥΦΤΟΙ. 3
gatokoritso Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά τα γυφτακια είναι ανώμαλα ρε γάμωτο. Πάω στοίχημα ότι ήδη έχουν ξυπνήσει για να ετοιμαστούν με τα νταούλια να μας τα πρηξουν από τις 6 το πρωί...μετα από αυτους πάνε τα απελπισμένα teens που ενώ έχουν περασει προ πολλού τα 12-13 συνέχιζουν να λένε τα καλαντα(και αυτοι με κιθαρονταουλοφλαουτα)...αχ ελπιζω αύριο να χτυπήσει το κουδουνι κάνα νορμάλ παιδακι. 3
noob Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παμε για το 3ο βιολογικα. Τι στο καλό το είπα για πλάκα και έβγαλα είδηση!?
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Είναι TripHop, Trip Hop ή Trip-Hop????
revolver1990 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Απο περυσι στο εγραψα ρε, κατι καπνιζουν τελευταια και δεν το σηκωνουν κιολας εκει. Σας εχουμε περασει χαλαρα πλεον στα διδακτρα και δεν το λεω για καλο. Μονο Ασια και Πετρελαιαδες θα σπουδαζει αυτο το πανεπιστημιο φαινεται. Btw και οι γυφτοι εχουν ξεφυγει τελειως ε; 12 και 1 (που λεει κι ο Μακροπουλος) σκανε δυο γυφτακια μεσα στο ουζερι κι αρχιζουν τα καλαντα. Και μεσα απο τη τζαμαρια βλεπω να κανουν το ιδιο, στο ακριβως απεναντι μαγαζι μια αλλη συμμορια. Και λιγο πιο κατω να τα περιμενει η κλασσικη μανα αγκαλια με το καλαθι με τα γαρουφαλα. Στο διαλο, ΓΥΦΤΟΙ. Δεν φταίει κανείς άλλος αλλά οι μ@λάκες που τους τα ακουμπάνε... Τα γυφτάκια δεν τα διώχνουν οι σερβιτόροι ή οι μαγαζάτορες?Για ένα διάστημα τους μαζεύαν και οι αστυνομικοί στην περιοχή μου αν και δεν κυκλοφορούσαν πολλοί.
Gtr34 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα http://www.youtube.com/watch?v=b28tbqsnliE 3
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δεν δουλεύει το κουδούνι εδώ και 5 χρόνια. Και βρίσκω τις αναφορές σας στα γυφτάκια κάπως ρατσιστικές. 1
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 http://www.bikeexif.com/top-10-custom-motorcycles Μέρες καλοί μου ρατσιστές 3
Praetorianos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Και βρίσκω τις αναφορές σας στα γυφτάκια κάπως ρατσιστικές.Το εχω παραδεχτει. Ειμαι απολυτως ανετος με οποιαδηποτε αλλη κοινωνικη ομαδα. Με φασισταρια και γυφτους, παθολογικο ρατσιστικο μισος. Γνωριζω οτι ειναι λαθος, πρεπει να τους αγαπαμε ολους, I can't help it though. Σα να βλεπεις εσυ ματατζη ας πουμε. Αντανακλαστικα ανεβαινει η ροχαλα, χωρις καν να το σκεφτεις.
gatokoritso Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Και βρίσκω τις αναφορές σας στα γυφτάκια κάπως ρατσιστικές. χτυπησαν 6:45..αυτο εχω να πω μονο. κατα τ' αλλα ηρθαν αρκετα πιτσιρικακια μας τα παν και ωραια.
g_alkis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παλιά έδινες 1 ευρώ στα κάλαντα και σε κοιτούσαν με μισό μάτι. Τώρα λένε και ευχαριστώ. Οικονομική κρίση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις