Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που βλεπω μερικους να καθονται στο μπαρ, πινοντας ενα ουισκι, 10 ποτηρια νερο και να ειναι αλλου παταω κι αλλου βρισκομαι. Ειναι πολυ σπαστικο...

Ψοφανε για παρεξηγη. 

Χτες ο αλλος πηγαινε να ανοιξει το μπουκαλακι με το νερο, μολις εστριψε το καπακι, του πεσε κατω, αν εκανε μουσκεμα καποιον στα @@ του, το θεωρησε μαγκια και γελουσε.

Εκεινες τις στιγμες πως θελω να πεταχτει ενα θηριο να τον αρπαξει απο τον γιακα, δινοντας του μια κλωτσια....

Μετα μονο μπυριτσα.....

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Φιλάκια στα μαγουλάκια. Καλά να περάσετε κι εσείς! Με μέτρο τα ποτά και οι γαλοπούλες.

Εδιμβούργο. Ελάτε στο Ελ να μου κουνήσετε μαντήλι κ να κάνουμε group hug :P

• Like 3
Δημοσ.

Άντε μωρέ. Εσύ θα κάνεις και σκι.

Btw, photos please να πηδάς πάνω απ'τα χιονισμένα λοφάκια.

(Ξέρω ότι φαίνονται πρόστυχα σε μερικούς αυτά που μόλις έγραψα αλλά σήμερα είμαι καλό κορίτσι Χ-) )

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις ξαναπάει να πας στο Tollbooth Kirk και να κάνεις photobombing - εγώ μαλάκας ήμουν που το έκανα μέσα στο κρύο;

Come to think about it, ναι  :-)

Δημοσ.

Εγώ θα Μπάνσκω μάλλον...

μέχρι να πάρει μπρος το μηχάνημα δεν έχεις να πας πουθενά ε. Ισχύει απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης κάθε πρωί μεσημέρι και βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.

• Like 1
Δημοσ.

μέχρι να πάρει μπρος το μηχάνημα δεν έχεις να πας πουθενά ε. Ισχύει απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης κάθε πρωί μεσημέρι και βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...