nicoc89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 κάτι περίεργο γίνεται .. το pc κάνει κάτι "ηλεκτρονικούς ήχους, σαν παρεμβολές" την ώρα που ακούω μουσική στο youtube η βλέπω ταινία στο pc κλπψάχνω και λένε μήπως φταίει κάποιο wifi ή κινητό τα κλείνω και τα δύο και δοκιμάζω και κάνει το ίδιοτα ανοίγω και ξαπλώνω στο κρεβάτι μερικά μέτρα ποιο πέραακούω 2-3 τραγούδια και δεν κάνει κανένα ήχο σηκώνομαι κ έρχομαι να αλλάξω τραγούδι και κάνει το ίδιο γαμώ τα μπρίκια τουόταν απομακρύνομαι όλα καλά , όταν πλησιάζω στο 1-1,5 μέτρο κάνει παράσιτα μέχρι τώρα το έκαναν μόνο οι TV παλιού τύπου με την κεραία και τα ραδιόφωνα , τώρα μου το κάνουν κ τα pc?τι διάολο γαμώ .,...καλημέρα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- α ωραία , με ενα googlάρισμα βρήκα ΠΟΣΕΣ αναφορές στο οτι το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο μπορεί να επηρεάσει τις ηλεκτρονικές συσκευές , μέχρι και να τις κάψειffs! πως το κλείνω ????????????αα , τελευταία όπου μπαίνω με φώτα τρεμοπαίζουν και το μας καίγονται κάθε εβδομάδα 1-2 λάμπες στο σπίτι .ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ αν ξέρει κανείς ας δώσει info γιατι αμα μου καούν pc/360/κινητό κλπ την κάτσαμε τη βάρκα δεν παίζουν φράγκα να τα αντικαταστήσω κ δεν έχουν κ εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 κάτι περίεργο γίνεται .. το pc κάνει κάτι "ηλεκτρονικούς ήχους, σαν παρεμβολές" την ώρα που ακούω μουσική στο youtube η βλέπω ταινία στο pc κλπ ψάχνω και λένε μήπως φταίει κάποιο wifi ή κινητό τα κλείνω και τα δύο και δοκιμάζω και κάνει το ίδιο τα ανοίγω και ξαπλώνω στο κρεβάτι μερικά μέτρα ποιο πέρα ακούω 2-3 τραγούδια και δεν κάνει κανένα ήχο σηκώνομαι κ έρχομαι να αλλάξω τραγούδι και κάνει το ίδιο γαμώ τα μπρίκια του όταν απομακρύνομαι όλα καλά , όταν πλησιάζω στο 1-1,5 μέτρο κάνει παράσιτα μέχρι τώρα το έκαναν μόνο οι TV παλιού τύπου με την κεραία και τα ραδιόφωνα , τώρα μου το κάνουν κ τα pc? τι διάολο γαμώ .,... καλημέρα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- α ωραία , με ενα googlάρισμα βρήκα ΠΟΣΕΣ αναφορές στο οτι το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο μπορεί να επηρεάσει τις ηλεκτρονικές συσκευές , μέχρι και να τις κάψει ffs! πως το κλείνω ???????????? αα , τελευταία όπου μπαίνω με φώτα τρεμοπαίζουν και το μας καίγονται κάθε εβδομάδα 1-2 λάμπες στο σπίτι . ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ αν ξέρει κανείς ας δώσει info γιατι αμα μου καούν pc/360/κινητό κλπ την κάτσαμε τη βάρκα δεν παίζουν φράγκα να τα αντικαταστήσω κ δεν έχουν κ εγγύηση Φταίνει οι Αλβανοί που ψεκάζουν τις φούντες με ραδιενεργά κατάλοιπα*. *Αλήθεια είναι,έχουν γίνει ο σκουπιδώνας του κόσμου όσον αφορά την αποθήκευση ραδιενεργών καταλοίπων. Σου λέει,έχουμε που έχουμε τασιενεργά,δεν τα ρίχνουμε σαν λίπασμα; Κι έτσι εκδικούνται αυτούς που τα αποθέτουν εκεί,δηλητηριάζοντας τα παιδιά τους και "ξοδεύουν" και τα κατάλοιπα. Κάτι σαν τα 7,50 Σαμουράϊ των Γιαπαναίων,ήταν η εκδίκηση της κιτρινιάς για τη μπόμπα.Φάγανε κοσμάκη τότενες..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα....... Εφετ :http://portal.efet.gr/images/efet_res/docs/kiroseis/2013/9.pdf Καλησπέρα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ο ρε που παμε ρεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα....... Εφετ :http://portal.efet.gr/images/efet_res/docs/kiroseis/2013/9.pdf Καλησπέρα ! Χάχα χάχα! Η Νικας φουλ στα αλόγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 το αλογο είναι δηλητηριώδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ε ρε πουστη μου, οσο γαματο ειναι οταν κανεις το κεφαλι, αλλη τοση μαλακια ειναι η επομενη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Eξαρτάται τι πίνεις. Π.Χ.άμα υπάρχει καλό ξύδι (malt ας πούμε),την άλλη μέρα είσαι περδίκι. Άμα πιείς πετρέλαιο,άστα-βράστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εγω ξυπνάω ξεκούραστος η επόμενη μέρα ειναι γαμάτη όπως αυτή κ η επόμενη κ η επόμενη κ η επόμενη καπως έτσινιώθεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ενταξει προφανως και μιλαμε για πολυ μετρια ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Του νίκου ή η δικιά σου άκρη; Μπερδευτήκαμαν τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εγω ξυπνάω ξεκούραστος η επόμενη μέρα ειναι γαμάτη όπως αυτή κ η επόμενη κ η επόμενη κ η επόμενη καπως έτσι νιώθεις ? Μπαααα, συνηθως σαν μαλακας κανω τον απολογισμο της προηγουμενης βραδιας και μετραω τις μαλακιες που πεταξα και ειπα για να ξερω τι να διορθωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ευκολάκι είσαι περίεργος 24/7κ δε ξεχωρίζεις σε φάση άμα σε πάρουν χαμπάρι κ πάει να πετάξει κανένας μπηχτή η να σε ψαρέψει πούλα ιστορία ευκολα ειναι τα πράγματα μη τα κάνουμε δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει.. Αυτο εχω να πω... Ο αχαριστος και ο ανευθυνος παραμενει ως εχει... Ξανα τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις