Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Με κάτι μπύρες βουλγάρικες έφυγε, άμα τα παραπαινέψεις πάει τραίνο μετά. Ε να το φάω με καλό κρασί, ε στο καλό ποτήρι, ε να πω και σε κάναν καλό φίλο, ε να πάρω και κάνα ωραίο γλυκό, ε μα κρίμα να μη τα κάνω όλα αυτά σε κότερο και τσουπ, νάτο το φέσι.
manbook Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ε να πω και σε κάναν καλό φίλο Ντροπή σου ρε πούστανδρε.
manbook Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι,αλλά ανέβασες φωτό. Παβλώφ και το μπούτσο μου μέσα. Να δεις σάλια με το που κοζάρησα το λεμονάτο...σφουγγαρίστρα χρειάστηκε. 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Manbook πίνεις κολόνιες ? πίνουμε οτι πίνεται τραβάμε οτι τραβιέται στομπατσο μη του δίνετε αφήστε τον να γ* * γυρεύει 1
manbook Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Manbook πίνεις κολόνιες ? Μου τις έκοψε ο ...γιατρός.
gatokoritso Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Φτερνίζεσαι και προκαλείς μίνι εξάρθρωση ώμου. Γαμώ το σύνδρομο υπερκινητικών αρθρώσεων μου γαμώ! #it_hurts_like_a_bitch Κανεις γυμναστικη, χανεις ισορροπία και πεφτεις πανω στο χριστουγεννιάτικο δεντρο.Γαμω την ασταθεια μου γαμω!#eytyxws_den _espasa_ kati 5
viper2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Κανεις γυμναστικη, χανεις ισορροπία και πεφτεις πανω στο χριστουγεννιάτικο δεντρο.Γαμω την ασταθεια μου γαμω!#eytyxws_den _espasa_ kati Θα κανεις conditioning με το στολισμα... 1
Liverpool89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 πόσο κάνει ένας χαρτοκόπτης? Καπου ....6-7 ευρω. δε νομίζω να τον πείραξαν τα λεφτά , μάλλον η κίνηση τον νευρίασε που ο άλλος έκανε την πάπια για να ψυρίσει ενα χαρτοκόπτη γυφτιά υπάρχει (λεφτά @@) Ναι αυτο με πειραξε και οτι με κοροιδευει. Μεσα ειχα κι αλλη λαμα για καβατζα. Την ειδα και ειναι ιδια με αυτη που εχουμε για ανταλλακτικο στην δουλεια ιδιος κωδικος. Αυτος ισχυριζεται οτι τον αγορασε. Αλλα μεσα σε δυο μερες προλαβε να σκουριασει και να μην κοβει. Ενω την δευτερα με ειχε πει οτι τον βρηκε... Θα παρω αλλον, αλλα αυτα ειναι μικροτητες.... Μαλακια μου που δεν ειχα χαραξει το αρχικα μου να τον ελεγα εγω...Κατι ξερουν οι παλιοι....
nicoc89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 έκανα ντουζ κ ανοίγω το ζεστό παραπάνω με έκαιγε λίγο αλλα έκλεισα τα μάτια μου και σκεφτόμουν οτι δεν μπορεί να με κάψειάνοιξα παραπάνω το ζεστό κ άρχισε να τσούζει το δέρμα , στο κεφάλι ηταν σαν να με τρυπούσαν καρφιάτο άνοιξα κ άλλο κ άρχισα να παίρνω αργές αναπνοές και να φωνάζω απο μέσα μου, ένιωθα λες κ ημουν σε κατάσταση έκστασηςέδωσα κ άλλο κ στο τέλος έκλεισα το κρύο κ άφησα βραστό νερό να πέφτει πάνω μου και δεν ένιωθα κάψιμο .περίεργη φάση, αρχίζω κ πιστευω πως εμείς ελέγχουμε την πραγματικότητα 2
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 έκανα ντουζ κ ανοίγω το ζεστό παραπάνω με έκαιγε λίγο αλλα έκλεισα τα μάτια μου και σκεφτόμουν οτι δεν μπορεί να με κάψει άνοιξα παραπάνω το ζεστό κ άρχισε να τσούζει το δέρμα , στο κεφάλι ηταν σαν να με τρυπούσαν καρφιά το άνοιξα κ άλλο κ άρχισα να παίρνω αργές αναπνοές και να φωνάζω απο μέσα μου, ένιωθα λες κ ημουν σε κατάσταση έκστασης έδωσα κ άλλο κ στο τέλος έκλεισα το κρύο κ άφησα βραστό νερό να πέφτει πάνω μου και δεν ένιωθα κάψιμο . περίεργη φάση, αρχίζω κ πιστευω πως εμείς ελέγχουμε την πραγματικότητα υιε ΜΟΥ κάνεις πρόβα για το όταν θα καίγεσαι στη κόλαση ως βαμπίρ;
viper2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 έκανα ντουζ κ ανοίγω το ζεστό παραπάνω με έκαιγε λίγο αλλα έκλεισα τα μάτια μου και σκεφτόμουν οτι δεν μπορεί να με κάψει άνοιξα παραπάνω το ζεστό κ άρχισε να τσούζει το δέρμα , στο κεφάλι ηταν σαν να με τρυπούσαν καρφιά το άνοιξα κ άλλο κ άρχισα να παίρνω αργές αναπνοές και να φωνάζω απο μέσα μου, ένιωθα λες κ ημουν σε κατάσταση έκστασης έδωσα κ άλλο κ στο τέλος έκλεισα το κρύο κ άφησα βραστό νερό να πέφτει πάνω μου και δεν ένιωθα κάψιμο . περίεργη φάση, αρχίζω κ πιστευω πως εμείς ελέγχουμε την πραγματικότητα Θα ξεφλουδίζεις αυριο
nicoc89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 υιε ΜΟΥ κάνεις πρόβα για το όταν θα καίγεσαι στη κόλαση ως βαμπίρ; μαμαμ ο υιός σου δε πάει κόλαση ειν αγγελάκι Θα ξεφλουδίζεις αυριο ούτε καν ειμ πυρίμαχος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις