mary Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 πωωωω δεν αντεχω αλλο απο το πρωι παιδευομαι με αναβαθμιση και ξαναρουταρισμα το κινητο και τα χω κανει σκατα..... ακομα τιποτις.....
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/A-piece-of-cardboard-shaped-a-bit-like-an-iPhone-5-USED-/160916451185 παρεδωσε χωσου 2
caution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Πςς... μεγαλειώδεις σκηνές σήμερα. Γλιστράω στο τελείωμα αναπηρική ράμπας, το χαμπαριάζω ότι πάω να ξαπλωθώ, γυρνάω πέφτοντας, προσγειώνομαι σε χέρια και σηκώνομαι με μισό hand glide. Παίζει να μην ακούμπησα κάτω... κάτι είχε ο φραπέ σήμερα, κατουράω τελειότητα από το πρωί! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 radiated φραπόγαλο, it gave you superpowers! 3
caution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Hold the "...γαλο" - αλλά ναι, τέτοια φάση. Ή απλά ο Γρηγόρης βάζει μπίου στους καφέδες, γιατί έτσι...
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Πςς... μεγαλειώδεις σκηνές σήμερα. Γλιστράω στο τελείωμα αναπηρική ράμπας, το χαμπαριάζω ότι πάω να ξαπλωθώ, γυρνάω πέφτοντας, προσγειώνομαι σε χέρια και σηκώνομαι με μισό hand glide. Παίζει να μην ακούμπησα κάτω... κάτι είχε ο φραπέ σήμερα, κατουράω τελειότητα από το πρωί! Οταν εισαι με παρεα φωναξε "sniper!" οταν πεφτεις. Οσοι πεσουν μαζι σου ειναι αληθινοι φιλοι. 2
pappous_soulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Σέρνεται το insomnia ή είναι ιδέα μου;
status Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Σέρνεται το insomnia ή είναι ιδέα μου; Όλο το ελληνικό ίντερνε...τα παιδιά της ΕΥΠ βλέπεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Σέρνεται το insomnia ή είναι ιδέα μου; εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τις τελευταίες μέρες απαλευτίλα...
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τι κάνουμε σήμερα; 1) χωρισμένη που παρακαλάει για ποτό 2) βουλή στην τιβι και twitter 3) champions league ...
status Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τι κάνουμε σήμερα; 1) χωρισμένη που παρακαλάει για ποτό 2) βουλή στην τιβι και twitter 3) champions league ... 1) Γλυκοτσούτσουνε Ποντοζιγκολο! 2) Ε, καλά, τέτοια μέρα χωρίς βουλοκάναλο δεν λέει.. 3) Τσοντούλα στο τέλος φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις