viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 μουσικη χωρίς πικάπ δεν είναι μουσική, είναι μπλικι μπλίκι, άσχετε τεχνο-τζάνκη. Βγάλανε σιντί, βγάλανε εμπιτρία, βγάλανε φλακ, φλουκ, βγάλανε το ένα, βγάλανε το άλλο, αλλά όποιος ξέρει από μουσική βινύλια πάει και αγοράζει. Αγοράζει βινύλια = εχει λεφτα. In other news Πως γινεται να μπορεί μα με βρίσκει όλος ο πλανήτης στο κινητό και τα ΕΛΤΑ ο θεός να τα κανει courier να μην ξέρουν ούτε το τηλέφωνο μου. Το δραμα της υπόθεσης δεν ειναι η ταλαιπωρία μου αλλα το οτι αυτοί οι wannabe businessmen έδωσαν λεφτα για το franchise... Τι να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Όποιος ξέρει δεν αγοράζει μουσική και πηγαίνει σε μουχαμπέτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 θα φτιάξω μια λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και θα στείλω σε όλους γράμμα οτι χρειάζομαι άμεσα 1 εκατομμύριο δολάρια κ οτι αν δεν έχουν αρκετά για να δώσουν δεν πειράζει , η κρίση μας χτύπησε όλους, δεν ειναι ντροπή να είσαι φτωχός κ ξεπεσμένος .ΕΝΑΣ απο αυτούς να ειναι τρελός κ να με τα δώσει σώθηκα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Με ενοχλεί το αυτι μ.δοκιμασα λάδια και τετοια δεν εκανε καλη διαφορα.βαζω ενα μισαωρο ψιρες με dance μπιτακι μουσική και βρήκα την υγεια μου. Παει η ενοχληση πανε ολα.music cures everything!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Με ενοχλεί το αυτι μ.δοκιμασα λάδια και τετοια δεν εκανε καλη διαφορα.βαζω ενα μισαωρο ψιρες με dance μπιτακι μουσική και βρήκα την υγεια μου. Παει η ενοχληση πανε ολα.music cures everything!! εγώ όταν έχω πονοκέφαλο βάζω τέρμα μουσική και μου περνάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Aδέρφια είστε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Η μαμά dimitra λείπει μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Η μαμά dimitra λείπει μόνο... Και ο θείος Stormrain . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ όταν είμαι άρρωστος διαβάζω sellers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 http://www.psfk.com/2013/12/force-field-energy-table.html?utm_content=buffer3add4&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer#!p5yw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ όταν είμαι άρρωστος διαβάζω sellers Και γίνεσαι καλά ή χειροτερεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ όταν είμαι άρρωστος διαβάζω sellers και σκεφτεσαι υπαρχουν και χειροτερα ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ όταν είμαι άρρωστος διαβάζω sellers Θέλουμε OT με την ιστορία να μάθουμε και εμείς για την γνωστή διαμάχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις