scullyist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Dejavu 9y later... Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι όλο το βράδυ η πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ελα μωρε τώρα, εχω κοιμηθει 2-3 φορές με τα κλειδια αφημένα στην εξώπορτα ενώ αυτή φαίνεται από την είσοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 το έχω πάθει κ εγώ παλιότεραάφησα ανοιχτή την μπροστινή πόρτα που βλέπει στο δρόμο (5 μέτρα απ τον κεντρικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μμμ, ακόμη πιο ωραίοi εσείς. Αν και δεν αποτελεί παρηγοριά =P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παντόφλες πουλας? Κολάω μπρίκια και τραβάω μαλακία σε κουλούς.τόχω ξαναπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ελα μωρε τώρα, εχω κοιμηθει 2-3 φορές με τα κλειδια αφημένα στην εξώπορτα ενώ αυτή φαίνεται από την είσοδο έχω αφήσει το αμάξι παρκαρισμένο για 2-3 ώρες με το κλειδί στη μίζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σας τάπωσα όλους.Έχω αφήσει το μηχανάκι όλο το βράδυ με τα φώτα παρκαρίσματος ανοιχτά (η ψείρα) και τα κλειδιά πάνω. Πηγαίνοντας να το πάρω στο γκαράζ που το αφήνω κάθε μέρα,την έπεσα στον γκαραζιέρη που δεν το βρήκα στη θέση του και κάνοντας μιά βόλτα στο τετράγωνο είδα τα χάλια μου. Πάνε κάτι χρόνια τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Φίλος άφησε στο μηχανάκι τα κλειδιά κανα 2ωρο στο κέντρο της Πάτρας... Για το σπίτι πιάνεται ότι το αφήνω ορθάνοιχτο τους καλοκαιρινούς μήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Φασίνα day: Fear factor v2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 έχω αφήσει το αμάξι παρκαρισμένο για 2-3 ώρες με το κλειδί στη μίζα... Σας τάπωσα όλους.Έχω αφήσει το μηχανάκι όλο το βράδυ με τα φώτα παρκαρίσματος ανοιχτά (η ψείρα) και τα κλειδιά πάνω. Πηγαίνοντας να το πάρω στο γκαράζ που το αφήνω κάθε μέρα,την έπεσα στον γκαραζιέρη που δεν το βρήκα στη θέση του και κάνοντας μιά βόλτα στο τετράγωνο είδα τα χάλια μου. Πάνε κάτι χρόνια τώρα.... Φίλος άφησε στο μηχανάκι τα κλειδιά κανα 2ωρο στο κέντρο της Πάτρας... Για το σπίτι πιάνεται ότι το αφήνω ορθάνοιχτο τους καλοκαιρινούς μήνες; Έχει αφήσει η μάνα μου κατσαρόλα με βραστό κρέας για 1 λεπτό στην εξώπορτα της πολικατοικίας ενώ ξεφορτώνουμε τ'αμάξι και μέχρι να επιστρέψει έχει εξαφανιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εν τω μεταξύ η εικόνα που έβαλα παραπάνω έχει ημερομηνία 15 δεκεμβρίου. Ούτε που το είχα προσέξει πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Έχει αφήσει η μάνα μου κατσαρόλα με βραστό κρέας για 1 λεπτό στην εξώπορτα της πολικατοικίας ενώ ξεφορτώνουμε τ'αμάξι και μέχρι να επιστρέψει έχει εξαφανιστεί. Το κρεας η ολα μαζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Η κατσαρόλα με το περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Απορια γιατι το εβγαλε εξω ; Να παρει τον αερα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Έχω αφήσει topic ξεκλείδωτο ολόκληρο βράδυ και το πρωί όταν μπήκα είχε γίνει την πουτανάς 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις