Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 15 ώρες ύπνου και μετά αναρωτιέσαι σε ποιο σύμπαν είσαι. In other news, 3 εβδομάδες (αναγκαστικής) άδειας. Θα φτάσω level 99 στην ταβανοσκόπηση, ταινίες, σειρές, gaming.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 like a baus ρε!
nicoc89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα ! καλό θα είναι! θα κάνει και καλές μέρες βγείτε για βόλτα!! quit Facebook and insomnia και που να πας , γέμισε ο τόπος αποβράσματα έχει ΤΕΙ στην περιοχή μου, φωλιά ΡΕ! βγαίνουν στη γύρα οι σκύλοι κ φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε έχουν αγριέψει λέμε τα θυμάμαι μέχρι χθες κάτι ζαβλακωμένα απ τον ύπνο όντα με άρωμα βιβλίου κ απο σήμερα την είδαν real g's χάλι μαυρο , ΜΑΥΡΟ σου λέω να πας για καφέ στα ΤΕΙ και να σου κολλήσει το γκάνι στον κρόταφο ο φοιτητής να τρέχεις Σικάγο γίναμε
viper2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 και που να πας , γέμισε ο τόπος αποβράσματα έχει ΤΕΙ στην περιοχή μου, φωλιά ΡΕ! βγαίνουν στη γύρα οι σκύλοι κ φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε έχουν αγριέψει λέμε τα θυμάμαι μέχρι χθες κάτι ζαβλακωμένα απ τον ύπνο όντα με άρωμα βιβλίου κ απο σήμερα την είδαν real g's χάλι μαυρο , ΜΑΥΡΟ σου λέω να πας για καφέ στα ΤΕΙ και να σου κολλήσει το γκάνι στον κρόταφο ο φοιτητής να τρέχεις Σικάγο γίναμε and roooolling in other news γαλλικα και πιανο κανανε μικροι;
pappous_soulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Να ανοίγεις το καταραμένο το wiki να σου φύγει μια απορία σχετικά την ιστορία και να τρως στη μάπα μέγα spoiler το θάνατο του πρωταγωνιστή. #fml
viper2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Βγαίνεις έξω και σου λέει ο κόσμος τα προβλήματα του... Πωωωω Επίσης Στο λαιμό να του κάτσει ο μικτής του παλαιό αλήτη που μου τον πήρε με 112 bid...
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ψαχνω γκομενα με ωραια παρουσιαστικο να λιωσουμε στο σπιτι μου για ενα δεκαημερο, βλεπωντας οτι σειρα υπαρχει, και στα διαλλειματα να πηδιομαστε αβερτα.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν περναει αυτος ο φακην μηνας ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Εχει αρχισει και το εορταστικο ωραριο με 2 (ή 3 παιζεται) Κυριακες ανοιχτες και κατεβαινει η Sarah και η Mara για χαζεμα και πρηξιμο. Απλα δεν παλευεται. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 god damn, τι καπνίλα είναι αυτή στα Βριλήσσια...
gatokoritso Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 παμε στα τζαμπο ειπαν θα εχει χαβαλε ειπαν θα παρουμε και κανα καινουργιο μπιχλιμπιδι για το δεντρο ειπαν αντε παμε λεω. το τι φασαρια και σαβουρα δεν περιγραφετε.η μουσικη να παιζει ασταματητα τερμα τα γκαζια και οχι κανα white christmas αλλα επιτυχίες αλλα τζαμπο.δραμα..τουλαχιστον τα πιτσιρικια ειχαν πλακα.οταν δεν χτυπιοντουσαν στο πατωμα για το δωρο που "πρεπει" να φερει ο santa.
gavros10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα πιστεψετε τι επαθα σημερα. Πηγα σουπερ μαρκετ και γυρνοντας με περικυκλωνουν 10-15 παπακια glx, με ροπαλα, σιδερογροθιες και αλλα τετοια. Απο πισω τους ηρθαν και κατι φτιαγμενα cinquecento. Καθως μου κλεινουν τον δρομο, βλεπω εναν τυπο ο οποιος τους επεβλεπε ενω διαβαζε προυστ και τους κοιταζε τους υπολοιπους με ενα βλεμα ανωτεροτητας. Τοτε καταλαβα οτι ολοι αυτοι ηταν ΤΕΙ-τζηδες και οτι ο τυπος ηταν ο αρχηγος τους... Τους ειπα οτι ειμαι και εγω ΤΕΙ-τζης, μου εδωσαν εναν φρεντο εσπρεσο, τσιγαρα στριφτα και με πηγανε σπιτι μου. Φοβερα ατομα Ερε τρολαρισμα που θελετε. @nicos89 Μιας και εισαι βαμπιρ, δαγκωνεις λαιμους τει-τζηδων; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις