athlios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 "εχεις φεισμπουκ" και γιατι οχι "δωσμου τον αριθμο σου"
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 μαγειρευεις τοστακι και φταχνεις μισολιτρο φραπε. βγαζεις τοστακι, το ακουμπας στο πιατο, παιρνεις μαχαιρι, κοβεις, βγαινει η λεπιδα απο το ξυλο... εχω την νοσηρη υποψια οτι τουτη εδω θα ειναι μια περιεργη εβδομαδα... μερες
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τι κλειδάριθμο ρε θείτσα γαμώ τω μαρξ μου, δε γράφει απ'εξω λογιστικό γραφείο, εδώ έχει καφέ, πίου-πίου τερατάκια και τέτοια.
leftermann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 επ επ, άσε τον μπαρμπα-Κάρολο ήσυχο, Λιοπύρη. Επίσης, για πες με, στα περισσότερα ντε καφέ δεν πουλάν καν καφέ ε, σε μερικά ε έχω δει αυτά τα μηχανάκια - αυτόματους πωλητές. Γδφ, γιατί τα λένε νετ καφέ, ας τα λεγαν νετ σκέτο.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Πουλάνε αλλά πρεπει να στον φτιαξει ο εκαστοτε λιοπήρης οπότε περιορίζεσαι στο να παρεις απο το μηχανημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τι, να σταματήσει το raid για να φτιάξει καφέ; άκυρο... 2
athlios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Για να τσεκάρει πρώτα. 3η φορά που την πετυχαίνω εξω σε μια βδομαδα...
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Eμείς έχουμε καφέ από τα πολύπειρα macro μου! /target client /cast cappuccino!
caution Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τώρα μου 'σκασε! Είδα στον ύπνο μου ότι έπινα κόκες με το Γαρδέλη. Αλλά έπινε πολύ αυτός (scarface mode), και του έλεγα "Κόψε, θα τα τινάξεις και θα βρω τον μπελά μου!" και μου απάνταγε με γελάκι σε φάση άντε σπάσε ρε μαλάκα... Έχω θέματα 1
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Aν ερθει αυριο και σου πει "Με θυμασαι ρε πουστη" τρεχα, θα σε δείρει. 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εγω χθές είδα εφιάλτη .Είδα οτι έτρεχα μέ έναν φίλο μου να βρούμε εισητήρια για τα πλοία κιβωτούς και είδα επίσης τους πλανήτες που ευθυγραμμιζόταν και επίσης στο ίδιο όνειρο είχε λέει τυφώνα σαν την Sandy στην Ελλάδα και τρέχαμε σε καταφύγια ...της τρελής! Προφητικό?
status Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εγω χθές είδα εφιάλτη .Είδα οτι έτρεχα μέ έναν φίλο μου να βρούμε εισητήρια για τα πλοία κιβωτούς και είδα επίσης τους πλανήτες που ευθυγραμμιζόταν και επίσης στο ίδιο όνειρο είχε λέει τυφώνα σαν την Sandy στην Ελλάδα και τρέχαμε σε καταφύγια ...της τρελής! Προφητικό? Πάλι τζίνα σνίφαρες ρε; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δε σνιφαρω εγω. Αλλα αυτό πάντως με τους πλανήτες να ευθυγραμμίζονται...ανατριχιαστικό.Και δε είχα δεί καμμια ταινία τελευταία
Προτεινόμενες αναρτήσεις