alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Έβλεπα τους ανίκανους στα μπεναλτις και επινα γιουισκακια απόψε, δεν έπαιζα μπλεστεσο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 τι, πίνεις κιόλας; Δες σε πιστεύω. 2 καλοκαίρια σε τραβάω να πιούμε κάνα τσίπουρο καμιά μπύρα, όλο κουρασμένος είσαι και καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το παίζω δύσκολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 πίνω και μόνος μου, μουχαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το παίζω δύσκολη Θα πέσεις. Θα πάρει quad τώρα ο lef, και είναι γνωστό τοις πάσι ότι όταν έχεις quad, πηδάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως να σε πω ότι και το κινητό και το tablet μου είναι 4πυρηνα... Να ξέρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ΑμάναμάντιπαιδίείσαιΕΣΥ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 κι εμένα το κινητό μου είναι 4πύρηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ρε σοβαρα τωρα. Το βραδυ οταν εχεις κλεισει pc και τα παντα και επικρατει απολυτη ησυχια ακουγεται η τηλεοραση που εχει ανοιχτη ο απο κατω. Δεν μπορω να πω οτι την εχει δυνατα, αλλα ρε γαμωτο, υπαρχει απολυτη ησυχια και αυτο το βουητο διαλογων που ακουγεται χωρις καν να το ακους καθαρα, ειναι πολυ εκνευριστηκο και δεν με αφηνει να κοιμηθω (δινω και εγω βαση σε αυτο με το που πεφτω). Τι προτεινεται να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ωτοασπιδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εχω ακουσει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για την ακοη σου. Ισχυει κατι τετοιο? Αν κατεβω κατω και τον πω να το χαμηλωσει θα ειμαι πολυ παπαρας? Γιατι ξαναλεω δυνατα δεν το εχει, απλα εγω εχω αυπνιες τελευταια και αυτο με αποτελειωνει εντελως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Θα είσαι, ναι. Και ακόμα και αν την κλείσει να βρεις κάτι άλλο να "ακούς". Chilax, αφού και ο ίδιος λες ότι δεν την έχει δυνατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 <p>Εχω ακουσει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για την ακοη σου. Ισχυει κατι τετοιο? Δεν γνωριζω αν βλαπτουν την ακοη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αλγκαμπντού γμουρ, χζαρ μσκέιτ τεχλάρζχ γουμρ γκουλγέιν τιχμούρ. Γνουσνάρ ντιλμπίρ μστ χσορ τακσιλέιν γκελμπάτ; Τάνστελ κάοκ; Μτκαμ, ζνούνι κουλ τάι ρζούι ιχσάλ ιλντί. Ιγ, ντίμπκι, φεϊούν τόι κάχλιχ γάραζ; Νάομ κιχζάρ λόι ζάκμπι πέες τιλ. Ντοϊ κιου βαμτ; Κε ζναρτ, γουλάμ μαϊγούμ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ωπα, παρταλλιως, θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις