viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά Μιλαγα για τα 200 ευρώ στα jumbo. Τα οποία jumbo οχι μόνο κάνουν τρελούς τζιρους αλλα την γλυκό κοιτάνε οι ξένοι οίκοι... Δηλαδή κατάντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά Μιλαγα για τα 200 ευρώ στα jumbo. Τα οποία jumbo οχι μόνο κάνουν τρελούς τζιρους αλλα την γλυκό κοιτάνε οι ξένοι οίκοι... Δηλαδή κατάντια... Αν η παραπομπή σου αφορά το post μου (γιατί είναι από κάτω),για το ίδιο μίλαγα κι εγώ. Επίσης,δεν είναι κατάντια αλλά οδηγός ΕΟΖ. Που να φτιάχνουν παροικίες τώρα στα σύνορα,τα καταργούν (κάτω όλοι οι στρατοί,αναρχία και ζωή δε λέγαμε; ) ή τα κονταίνουν και βουαλά οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά δεν είμαι εκείνης της εποχής για να ξέρω τέτοιες εκφράσεις Επίσης Απο οτι ακούω και το Hong Kong , ΕΟΖ ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Φως πουθενά . Δε παίζει δουλεύοντας απ το πρωί μέχρι το βράδυ να μπορέσουμε να ζήσουμε μόνοι μας, να κάνουμε οικογένειες και να ζήσουμε αξιοπρεπώς .Βουτιά στα σκατά ή πείνα κ ξεφτίλα .δε θα χωθώ στα σκατά άλλα δεν έχω κ πολλά να χάσω ας μην έρθει σύντομα η ώρα που δε θα έχω τίποτα Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Θα το δαγκώσουμε αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος το κατέχει με τα εντομοειδή? Τι 'ναι τούτη η ομορφιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό έπαιζε στο men in black 2 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος τρέχει στο imdb βραδιάτικα, αν σου βρίσκεται πρόχειρο το τηλέφωνο του manager του, θα το εκτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τρελή παραγωγή κ τη μπήδηξε στεγνάrip παραγωγή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος το κατέχει με τα εντομοειδή? Τι 'ναι τούτη η ομορφιά; Kill it with fire, then kill it again! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 δελτίο ειδήσεων. Ολλανδία. Πολύ μπροστά είναι οι άθρωπες. http://www.youtube.com/watch?v=wCyoX5XurOk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 στο 0:30 εκείνος αριστερά κάτω, την μπαίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να πέσω σε αυτήν την χαράδρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σοβαρα τωρα? Για τους 8ωρους εννοω, σοβαρα τωρα? Ετσι εμαθα και δεν το βλέπω παραλογο με αυτα που πλεον ισχυουν στον ιδιωτικό τομεα.. Εδώ στον ΟΤΕ που ανακοινωσαν προγραμμα εθελουσιας εξόδου και θα παρουν 500 ατομα δε νομιζω να πληρωθεί κανεις με πανω απο 500 ευρώ τη στιγμη που σε αλλες εταιρίες παίρνουν τα διπλά (για λίγο ακομα φαντάζομαι). Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από Chrisxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Kill it with fire, then kill it again! ΝΟ. Why. Από την άλλη, το κωλοκούνουπο που μόλις τόλμησε και έκανε αισθητή την παρουσία του -Δεκέμβρη μήνα, wtf- θα βρεθεί στον άλλο κόσμο λίαν συντόμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις