viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Για ένα γκομενάκι που είχα στοχοποιήσει τον τελευταίο καιρό(πολύ συμπαθητικό κορίτσι btw), επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου ότι έχει γκόμενο εδώ και πολλά χρόνια. Shit, κατά πρώτον. Κατά δεύτερον, αν ο γκόμενος της είναι ο τύπος που είδα στο φμπ(που 99,9% όντως είναι) τότε είναι πολύ, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΣΧΗΜΟΣ Μιλάμε, άμα τον έβλεπα στον δρόμο μπορεί και να του έδινα κανα ευρώ από λύπηση. Το φρύδι του είναι σαν πεσμένο, το σώμα καχεκτικό τελείως ενώ το βλέμα είναι κάτι ανάμεσα σε κουασιμούδου και του τέρατος από μια παλιά παιδική ταινία που δεν θυμάμαι τον τίτλο αλλά όλοι καταλάβατε ποιο εννοώ. Ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δω τόση ασχήμια μαζεμένη. Και κάπου εδώ γεννάται ένα ερώτημα, σε βαθμό διλλήματος: Αν λέμε τώρα αύριο μεθαύριο χωρίσουν, και έρχεται και μου την πέφτει το γκομενάκι, τι κάνω; Άμα πω ναι, θα έχω βάλει τον εαυτό στην ίδια θέση με αυτό το... ον; Γτφ δηλαδή νυχτιάτικα κάτι απορίες... Φθόνος talking. In other news Μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 έχουμε λαλήσει απ την αφραγκία μηπως είμαστε όλοι τρελοιιιι ? (nah just jk mofos)μέθρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα πληρώθηκα , τα μισά βέβαια , πάλι καλά που δεν έχω παιδιά σκυλιά . Καλημέρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 επειδή δεν έχω φωτό "πραγματική", βρήκα μία απο το ιντερνέ. ΕΓΩ ΧΤΕΣ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 φοράω μόνο το μποξεράκι και χορεύω https://www.youtube.com/watch?v=_JgDv_GoDx0 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 έχω έναν πόνο στην κοιλιά μου, την νιώθω να εγγυμονείιι, θ' απλώσω στην ταράαααατσα τ' αντεράαα μου, με μανταλάκια χιαστίιιιιι... Καληφάκινμέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 έχω έναν πόνο στην κοιλιά μου, την νιώθω να εγγυμονείιι, θ' απλώσω στην ταράαααατσα τ' αντεράαα μου, με μανταλάκια χιαστίιιιιι... Καληφάκινμέρες. Λαπάς ... μετά από κάποια στιγμή τον βλέπεις σαν μπριζόλα. Περαστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 φοράω μόνο το μποξεράκι και χορεύω https://www.youtube.com/watch?v=_JgDv_GoDx0 καλή φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και κάπου εδώ γεννάται ένα ερώτημα, σε βαθμό διλλήματος: Αν λέμε τώρα αύριο μεθαύριο χωρίσουν, και έρχεται και μου την πέφτει το γκομενάκι, τι κάνω; Άμα πω ναι, θα έχω βάλει τον εαυτό στην ίδια θέση με αυτό το... ον; Γτφ δηλαδή νυχτιάτικα κάτι απορίες... δλδ θεωρεις οτι η τυπισσα ειναι τερατοφιλη και αμα γινει το μπερδεγουει μεταξυ σας θα εισαι το τερας της? την ολη συλλογιστικη δεν καταλαβα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μ@μημένος πονοκέφαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μ@μημένος πονοκέφαλος κ εσύ ρε μανα , τι πάθαμ ρε ολοι σήμερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 κ εσύ ρε μανα , τι πάθαμ ρε ολοι σήμερ είμαστε όμορφο σόι και μας ματιάζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 κ εσύ ρε μανα , τι πάθαμ ρε ολοι σήμερ 4η μερα πονοκεφαλου και συνεχιζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 4η μερα πονοκεφαλου και συνεχιζω... αδερφούλαμ! μαμά dimitra , βρήκα τη χαμένη σου κόρη πονοκέφαλος full και όταν ακούω θορύβους νιώθω κατσαβιδιές στο κεφάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!σας βρηκα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις