Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Tomme de Savoie, αλλά αν δε σας αρέσουν οι έντονες γεύσεις, μην ασχοληθείτε (λ.χ., εμένα το camembert μου αρέσει). Kανένα Chevrotin αν θέλετε να δοκιμάσετε κατσικίσιο. Γενικά, οι Γάλλοι έχουν φανταστικά κατσικίσια τυριά, αλλά είναι μαλακά και αρωματικά (ή βρωμάνε κάλτσα, όπως το βλέπει κανείς). Αλλιώς, πάτε σε σκληρά που έχουν (σχετικά) λιγότερο έντονη γεύση, σε Beufort, ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πάω σήμερα σουπερ μαρκετ, και φτάνω στον τομέα με τα τυριά. ''Θα δοκιμάσω κάποιο νεο τυρί'', λέω. Και παίρνω αυτό. Λεω, μαλάκες είναι οι Γάλλοι που το τρώνε? Και το δοκιμάζω. Ε. Μαλάκες είναι τελικά. Oυτε κυριλες και γευσιγνωστης ειμαι, ουτε το παιζω αλλα ενδεχεται να εφαγες μουφα munster. Ειναι πολυ σωστο τυρι γενικα. Εχει την αρρωστιλα του ροκφορ αλλα καμια σχεση με βρωμοκαλτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ δεν το 'χω με τα τυριά, πόσο μάλλον με τις προτάσεις επί αυτών, αλλά περιέργως τα περισσότερα Ιταλικά τυριά που έχω δοκιμάσει ήταν super. Οπότε γενική συμβουλή, give em a chance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Γαμεί ο χειμώνας. κουότεντ φορ έμφασις, που λέει και η νεολαία, μουχαχαΧΑ. επίσης, κρισμας φδγ, που λέει και η νεολαία επίσης. Στήσαμε στολίσαμε δενδρον χριστουγεννιάτικον, σαβουρώσαμε κότσιαν χοιρινάν με πατάται γαλικαί (αυταί ται μικραί ται στρογγυλαί), ρουφήξαμεν και 3 μπουκάλια ημίγλυκο κρασί (φτηνό από το λιντλ) και μερικαί μπύραι (κοζέλ μαύραι από τσεχομπακάλικο της γειτονιάς, 1 και 70 το μισόλιτρο παίδες, μια χαρά ε) και ήμεθα κομπλέ, κομπλάν, κομπλαδόρ που λέει και η νεολαία. Αυτά. Νάνι τάημ τώρα, αν μας επιτρέψει η Βασουλίτα, που έχει τα στομαχικά της και ξερνοβολάει το μωρό μου, χθες κοιμηθήκαμε αγγαλίτσα και ξερνούσε κάθε 30 λεπτά, χαρά στον νιό που θα την πάρει, του δίνω προίκα ότι έχω και δεν έχω, ότι θα μου έχουν αφήσει η τρόικα και ο Στουρνάρας ως τότε. Θα έβαζα και φωτό από το δένδρον, γαμάτο είναι, αλλά δεν είμαι σε θέση να πατήσω τόσα κουμπιά σωστά, σορρυ. Τσουμόροου, τσουμόροου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) where do we go from here? αυτό που τελικά βγαίνεις ο κακός της υπόθεσης επειδή δεν ήθελες να ξεκινήσεις κάτι που δεν ένιωθες 100% και γενικά δεν σου βγαίνει λόγω (προσωπικής) απογοήτευσης... sometimes i hate human interaction. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από Material_Defender_1032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Defender πρέπει να πέρασες και γαμώ - αν θέλεις να κλείσει σωστά η βραδιά ο Sellers κερνάει τυράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μπα, ήταν μια σκέψη που με βασανίζει τις τελευταίες ημέρες, θα περάσει και αυτή. Οh well κερνάω παγωμένο τσιπουράκι Τυρνάβου. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από Material_Defender_1032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις καμια καλη πρόταση για περίεργο τυρί αλλά καλό μπας και το πετύχω? γιατι δε παιρνεις κανα κιλο τυρι (το κλασσικο ντε) να 'σαι σιγουρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 γιατι δε παιρνεις κανα κιλο τυρι (το κλασσικο ντε) να 'σαι σιγουρος? Είναι πανάκριβο εδώ. Άσε, πίκρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μιάς και πιάσαταν τα τυριά,ο Μήτσος στα Εξάθλια τρυγάει κατά καιρούς εξαίσιες γεύσεις.(Γραβιάς+Μπενάκη). Μπακαλικάκι κληρονομιά απ' το γέρο και τη παλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ωρε μάγκες, τι κρύο ειναι αυτό; Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να βγάλουν θερμαινόμενο mouse . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πρέπει να βγάλουν θερμαινόμενο mouse . Heated Mousepad. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πόσο γαμούν τα Late Night Tales. Μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις