Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ρε ειναι μαλακια ο χειμωνας, σοβαρα τωρα. Αντε να τελειωνει γαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Γαμεί ο χειμώνας. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ότι ειχα τελειώσει το μπάνιο πατάω σε ενα σαν πηχάκι που έχει η ντουζιέρα για να σφίξω τη βρύση και φεύγω τούμπα στο φευγα και βάζω το χέρι πίσω και δεν έπεσα κάτω. μετά με πόναγε το γόνατο μου και αναρωτιόμουν πως το χτύπησα αφου έφυγα να πέσω με τηνπλάτη και όπως κάθομαι στην καρέκλα νιώθω μια μικρή ενόχληση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και είχε φύγει φέτα απο δέρμα (λίγο πριν κοπεί κρέας )γέλαγα κ οι δικοί μ με κοιτάγανε λες κ ήμουν άλιεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Που'ταν η μαμά Δήμητρα να το φιλήσει να γιάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αγιο ειχες Νικος...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πάω σήμερα σουπερ μαρκετ, και φτάνω στον τομέα με τα τυριά. ''Θα δοκιμάσω κάποιο νεο τυρί'', λέω. Και παίρνω αυτό. Λεω, μαλάκες είναι οι Γάλλοι που το τρώνε? Και το δοκιμάζω. Ε. Μαλάκες είναι τελικά. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 τι σε απογοητευσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν δεν ξέρω πώς τα καταφέρνετε εδώ στην Κρήτη και δεν είστε όλοι 200 κιλά. Το φαΐ είν'αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω άλλο με τους Κρητικούς: όταν ΕΙΝΑΙ στην Κρήτη, με τι κλαίγονται; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αγιο ειχες Νικος...... ξέρω οτι θα φανεί περίεργο αλλα πιστευω πως δεν μπορώ να πάθω κάτιεχω ενα είδος κατάρας σα τα βαπίρ να περιφέρομαι για χρόνια δω κάτω αν υπάρχει θεριστής ψυχών θα έχει βαρεθεί να με επισκέπτεται με false alarmμια τούμπα θα με έστελνε ? Που'ταν η μαμά Δήμητρα να το φιλήσει να γιάνει? όι δε χτύπησα , εντάξει είμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 τι σε απογοητευσε? Καταρχάς ρε συ ήταν απο αυτα που μυρίζουν άσχημα. Κυριολεκτικά, τριήμερα φορεμένη κάλτσα. Το προσπερνάω όμως. Λέω δεν θα το μυρίσω. Ε και η γευση δεν... Υπερβολικά έντονη, και μου μπορεί να ήμουν ήδη προκατειλημένος αλλα ενιωθα σαν ποδολάγνος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Νεκροφιλοποδολάγνος, to be exact. Σκατένιο τυράκι indeed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις καμια καλη πρόταση για περίεργο τυρί αλλά καλό μπας και το πετύχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μετσοβονε ,εγγυηση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τι στο καλό έχουν οι Γάλλοι με τα βρωμερά τυριά; Ακόμη θυμάμαι την αναγούλα από το camembert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις