gatokoritso Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 καλημέθρα δουδούνια πόσο μεγάλα φτερά θα έπρεπε να έχει ενας άνθρωπος 70-80kg για να πετάξει ?
liopyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, ούτε είμαι σεξιστής ή φαλλοκρατικό γουρούνι, αντιθέτως σέβομαι ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο, αλλά ρε διάολε, δεν ξέρει να παρκάρει. Δεν γίνεται. Απλά δεν μπορεί. Να το χωνέψουμε. Με τράκαρε 3 φορές για να χωρέσει το φίατ πάντα, σε σημείο που χωράει φορτηγό!
alexzzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, ούτε είμαι σεξιστής ή φαλλοκρατικό γουρούνι, αντιθέτως σέβομαι ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο, αλλά ρε διάολε, δεν ξέρει να παρκάρει. Δεν γίνεται. Απλά δεν μπορεί. Να το χωνέψουμε. Με τράκαρε 3 φορές για να χωρέσει το φίατ πάντα, σε σημείο που χωράει φορτηγό! χορός ζευγαρώματος είναι ρε άμπαλε... χαμπάρι δεν πήρες 9
liopyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Α τι μαλάκας είμαι. Δεν το έπιασα το υπονοούμενο! Forever alone.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Paul Walker 9 - Nelson Mantela 3, makes sence. 1
manbook Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 καλημέθρα δουδούνια πόσο μεγάλα φτερά θα έπρεπε να έχει ενας άνθρωπος 70-80kg για να πετάξει ? Ίσαμε ένα πεντάφυλλο;
nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ίσαμε ένα πεντάφυλλο; με χεις υποτιμήσει θείο
manbook Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 με χεις υποτιμήσει θείο Βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και καρφώνεσαι.....
nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και καρφώνεσαι..... μάδησε το λίγο , δε κολλάει 2
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, ούτε είμαι σεξιστής ή φαλλοκρατικό γουρούνι, αντιθέτως σέβομαι ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο, αλλά ρε διάολε, δεν ξέρει να παρκάρει. Δεν γίνεται. Απλά δεν μπορεί. Να το χωνέψουμε. Με τράκαρε 3 φορές για να χωρέσει το φίατ πάντα, σε σημείο που χωράει φορτηγό! Το οποιο παντα πρέπει να προσπαθήσει κανεις πολύ για να το χτυπήσει σε παρκάρισμα λόγω της φοβερης οπισθιας ορατότητας που έχει. Παίζει στον τομεα αυτο να έρχεται αμεσως μετα το σμαρτ ξερωγω.
liopyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος πως δεν έβλεπε. Μου έδωσε την εντύπωση πως δεν μπορούσε να το συμπλεκτάρει για απόσταση εκατοστών. Η συμπλεκτάρισμα μισό μέτρο και φρένα ή καθόλου!
manbook Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το οποιο παντα πρέπει να προσπαθήσει κανεις πολύ για να το χτυπήσει σε παρκάρισμα λόγω της φοβερης οπισθιας ορατότητας που έχει. Παίζει στον τομεα αυτο να έρχεται αμεσως μετα το σμαρτ ξερωγω. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να παρκάρεις smart; Σοβαρολογώ.Εκεί που λες δεν χωράει τηλεκάρτα εγώ παρκάρω smart κι εκεί που χωράει νεκροφόρα κάνω δέκα μανούβρες να παρκάρω.Αλήθεια.
nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αχχαχχαχαχα μπαίνω στο badoo για ενα test drive (λόγο του thread με τα site γνωριμιών ) και βλέπω αυτό τον τύπο Ελπίζω να μην ειναι αυτός που άνοιξε το thread/νευρικό ΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις