Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τι είναι η day; Είναι η red με άλλο όνομα; Αν ναι, είναι φρικτή, σαν κερασόζουμο με αλκοόλ αλλά πιάνει στα γκομενάκυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 woot, tickets για πρεμιέρα Hobbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Για πείτε, τι rating έχει το δεύτερο Χόμπιτ; Κάνει για παιδιά ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 >implying οτι το σωμα δεν θα εχει θεμα με ινσουλινη αν οι υδατανθρακες θα ειναι απο το ψωμι και οχι την ζαχαρη?Πρεπει να περιορισει τα ποσοστα προσληψης αμυλου. Ωστοσο, επιτρεπουν την ασπαρταμη κ την στεβια. Για μενα οι υγροι υδαντανθρακες ειναι black list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Για πείτε, τι rating έχει το δεύτερο Χόμπιτ; Κάνει για παιδιά ή όχι; Rated PG-13 for extended sequences of intense fantasy action violence, and frightening images Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Χαζομάρες, εγώ ξέρω ότι στην κατάψυξη όλα διατηρούνται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Φυσική επιλογή, όποιος έχει αντισώματα, έχει. (Η κατάψυξή μου είναι σεταρισμένη λίγο πιο πάνω από τους -30 βέβαια.) εχω κατι κυπελακια ουροτεστ να σε φερω ρε κακουλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Άδεια έχω κι εγώ. Το πας σε βίτσιο;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Rated PG-13 for extended sequences of intense fantasy action violence, and frightening images Xμ, στο πρώτο (στην τηλεόραση) καλά τα πήγαμε, αλλά είχαμε και κάτι αγκαλιές, κρυψίματα κτλ. Για DVD μας βλέπω, αργότερα, ούτε τον κόσμο να ενοχλήσουμε, και εμείς να το δούμε με την ησυχία μας στον κινηματογράφο. Οκ, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Άδεια έχω κι εγώ. Το πας σε βίτσιο;;;;; γιομάτα *σιγα μη πιανει και μειον διακοσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Θα βγάλω φώτο αύριο ρε παπάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 με το αιφον? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Xμ, στο πρώτο (στην τηλεόραση) καλά τα πήγαμε, αλλά είχαμε και κάτι αγκαλιές, κρυψίματα κτλ. Για DVD μας βλέπω, αργότερα, ούτε τον κόσμο να ενοχλήσουμε, και εμείς να το δούμε με την ησυχία μας στον κινηματογράφο. Οκ, ευχαριστώ. whattt???????? Εγώ που έβλεπα dracula Κόπολα όταν ήμουν 3χρονο υποθέτω ότι δεν πήγαινα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει τις ελάχιστες προδιαγραφές για αυτό το λογισμικό. Μπορεί να προκύψουν σφάλματα κατά την λειτουργία. Η κάρτα γραφικών δεν διαθέτει τις απαραίτητες προδιαγραφές.(GPU:VRAM 512 MB) Και όλα αυτά για το Pro 2014. Να πατήσω Ignore και να το τρέξω ή θα κλαίω μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 πουλέτε, άλλη μια βραδιά αναρχοκομουνισμού και τσιπουροκατάνυξης με τον πατέρα και την μάνα έλαβε τέλος. Καλή φάση. Έμαθα γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το χθεσινό (ή προχθεσινό ήτανε ; ) δικαστήριο των Γαλατών, επίσης έμαθα ότι ο ματατζής που ρήμαξε το πόδι της μανούλας δεν είναι πλέον άγνωστος αλλά γνωστός γιατί καρφώθηκε μόνος του (τσακαλάκος εν), και άλλα ευχάριστα. Επίσης έμαθα γι αυτήν εδώ την ηρωική πλάτη: Αυτά. Καλησπέρα σας. Προσφέρω το μισό μου βασίλειο για 2-3 λάκτα σκέτες (χωρίς αμύγδαλο ) ή μπρέηκ λευκή με σταφίδα. Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά. Καλησπέρα σας. Προσφέρω το μισό μου βασίλειο για 2-3 λάκτα σκέτες (χωρίς αμύγδαλο ) ή μπρέηκ λευκή με σταφίδα. Ναι. >προσφέρει το μισό του βασίλειο για μια break >δεν ζητάει τη πράσινη με το φουντούκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις