Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντηστε μου σε κατι οι αντρες του φορουμ,με ειλικρινεια ομως και χωρις μλκ.

Τι καταλαβαινετε αν καποια αγνωστη σας πιασει κουβεντα τη πρωτη φορα που θα σας δει και στο τελος σας πει "παμε για καφε";;;;

Καταλαβαινετε κατι αλλο περα απο την κυριολεκτικη εννοια των λεξεων;;

Μπορεί να έχει σχέση και να φοβάται την παντόφλα ή απλά να μη θέλει . Το να μη κατάλαβε, δεν παίζει..

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

κι ομως αλλο καταλαβε και οχι αυτο που κυριολεκτικα εννοουν οι λεξεις "παμε για καφε"

αλλα τις απαντησεις μου τις πηρα..

Δημοσ.

Πω πω πωωω καναπές, Corona και laptop να μου ζεσταίνει την κοιλιά. Zen!

edit: τσεκάρω mails, με την μία η ξενέρα, χάσαμε χειμερινούς κολυμβητές @ Mylos. Φτού!

• Like 2
Δημοσ.

κι ομως αλλο καταλαβε και οχι αυτο που κυριολεκτικα εννοουν οι λεξεις "παμε για καφε"

αλλα τις απαντησεις μου τις πηρα..

Τι κατάλαβε;

Εγώ είμαι κάπως ούφο σε αυτά και μπορεί και να μην σκεφτόμουν και τίποτα απολύτως πέρα από την εντελώς κυριολεκτική έννοια του ότι θές να πάμε βόλτα για καφέ.

Αλλά μάλλον οι περισσότεροι θα σκέφτονταν απευθείας "με γουστάρει" ή κάτι τέτοιο. :P

Δημοσ.

Λοιπόν, βλέπουμε τηλεκύβο με ανταλούζ. Η λέξη είναι ΠΑΣΤΕΛΙ. Συζητάμε για το πώς οι πιθανότητες να βγεις στον αέρα είναι επίσημα, βάσει εκπομπής, 1/3000. Παίρνει μια γριά, λέει ότι η λέξη είναι "πρόβατο". Γελάμε, λέμε ότι είναι στημένο για να δείξουν ότι είναι εφικτό να βγεις στη γραμμή και ότι είναι βαλτή η και_καλά ηλίθια γριά.

Και βάζουμε άλφα και έχει παρόμοια εκπομπή. Και η λέξη είναι ΠΡΟΒΑΤΟ.

Νοιώθω συγκλονισμένος.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...