black_widow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Απαντηστε μου σε κατι οι αντρες του φορουμ,με ειλικρινεια ομως και χωρις μλκ. Τι καταλαβαινετε αν καποια αγνωστη σας πιασει κουβεντα τη πρωτη φορα που θα σας δει και στο τελος σας πει "παμε για καφε";;;; Καταλαβαινετε κατι αλλο περα απο την κυριολεκτικη εννοια των λεξεων;; Μπορεί να έχει σχέση και να φοβάται την παντόφλα ή απλά να μη θέλει . Το να μη κατάλαβε, δεν παίζει..
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 κι ομως αλλο καταλαβε και οχι αυτο που κυριολεκτικα εννοουν οι λεξεις "παμε για καφε" αλλα τις απαντησεις μου τις πηρα..
caution Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Πω πω πωωω καναπές, Corona και laptop να μου ζεσταίνει την κοιλιά. Zen! edit: τσεκάρω mails, με την μία η ξενέρα, χάσαμε χειμερινούς κολυμβητές @ Mylos. Φτού! 2
Gilmaru Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 κι ομως αλλο καταλαβε και οχι αυτο που κυριολεκτικα εννοουν οι λεξεις "παμε για καφε" αλλα τις απαντησεις μου τις πηρα.. Τι κατάλαβε; Εγώ είμαι κάπως ούφο σε αυτά και μπορεί και να μην σκεφτόμουν και τίποτα απολύτως πέρα από την εντελώς κυριολεκτική έννοια του ότι θές να πάμε βόλτα για καφέ. Αλλά μάλλον οι περισσότεροι θα σκέφτονταν απευθείας "με γουστάρει" ή κάτι τέτοιο.
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uxvn9hFM7J4 οχι ειμαι χαζη και αθωα τελικα και πως επεζησες ολο αυτα τα χρονια...? 1
caution Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 ^ Cape Town love, γράφουν πολύ καλά οι κουφάλες
Lucifer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν, βλέπουμε τηλεκύβο με ανταλούζ. Η λέξη είναι ΠΑΣΤΕΛΙ. Συζητάμε για το πώς οι πιθανότητες να βγεις στον αέρα είναι επίσημα, βάσει εκπομπής, 1/3000. Παίρνει μια γριά, λέει ότι η λέξη είναι "πρόβατο". Γελάμε, λέμε ότι είναι στημένο για να δείξουν ότι είναι εφικτό να βγεις στη γραμμή και ότι είναι βαλτή η και_καλά ηλίθια γριά. Και βάζουμε άλφα και έχει παρόμοια εκπομπή. Και η λέξη είναι ΠΡΟΒΑΤΟ. Νοιώθω συγκλονισμένος. 7
Sellers Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Νοιώθω συγκλονισμένος. Ε είναι να μην νιώθεις. Ε ρε πούστη, τα καλύτερα χάνω.
liakos18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Και η Cosmote γαμιέται που με έχει και περιμένω 10 μέρες κι ακόμα να μου ενεργοποιήσει το φοιτητικό πακέτο WU!
Προτεινόμενες αναρτήσεις