washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Aν ήταν δεξά πάντως, γιοκ Κόσμο. Ίσως και να ήταν κανένα "μανιταρομάγαζο"...(τεσπα, just saying)
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη, το "@" στα αγγλικά γράφεται "duck" ;;; (συνέβη)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείς όπως λέμε εδώ "παπάκι"; Δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Έχω ακούσει πως το λένε σαλιγκαράκι στα Ιταλικά ή ουρά μαϊμούς (!) στα Ολλανδικά, "γλυκό κανέλας" στα Νορβηγικά (το "Δανέζικο" που ζητάμε στα ζαχαροπλαστεία), αλλά "παπί", σε αγγλόφωνη χώρα, ποτέ.
manbook Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Aν ήταν δεξά πάντως, γιοκ Κόσμο. Ίσως και να ήταν κανένα "μανιταρομάγαζο"...(τεσπα, just saying) Πόσο γκερό έχεις να κατέβεις Στουρνάρη;
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείς όπως λέμε εδώ "παπάκι"; Δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Έχω ακούσει πως το λένε σαλιγκαράκι στα Ιταλικά ή ουρά μαϊμούς (!) στα Ολλανδικά, "γλυκό κανέλας" στα Νορβηγικά (το "Δανέζικο" που ζητάμε στα ζαχαροπλαστεία), αλλά "παπί", σε αγγλόφωνη χώρα, ποτέ. Ναι, εννοούσε το παπάκι που χρησιμοποιούμε στα mail. ;p (οι Άγγλοι το προτιμούν "at" αν δεν κάνω λάθος).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ναι, at σημαίνει ουσιαστικά... 1
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ο Snoob δεν πρόσεξε την παρένθεση μάλλον και μου απάντησε σοβαρά ο καημένος. (όχι Snoob, δεν θα τολμούσα τέτοια ερώτηση)!! 1
status Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείς όπως λέμε εδώ "παπάκι"; Δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Έχω ακούσει πως το λένε σαλιγκαράκι στα Ιταλικά ή ουρά μαϊμούς (!) στα Ολλανδικά, "γλυκό κανέλας" στα Νορβηγικά (το "Δανέζικο" που ζητάμε στα ζαχαροπλαστεία), αλλά "παπί", σε αγγλόφωνη χώρα, ποτέ. Βασικά, τσομπ-τσομπ (μάσημα τσίχλας;ρ), παπάρι θέλαν να το μεταφράσουν, λόγω της ομοιότητας του με τον γενετήσιο αδένα. Είδατε τι μαθαίνεται στο ίντερνετ, ε; (σοβαρά, στην ίδια συνομοταξία με το δυφίο εμπίπτει, ΜΤΦ: Νατάσα Συρεγγέλα;ρ)
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Χρονια πολλα στους εορταζοντες κ ιδιαιτερα στον υιο ΜΟΥ 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Χρονια πολλα στους εορταζοντες κ ιδιαιτερα στον υιο ΜΟΥ
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πόσταρα μαζί με κάποιον τόσο ταυτόχρονα που μου όταν έκανα το ποστ μου εμφάνισε κάτω από το δικό μου το δικό του χωρίς refresh. Μου έχει συμβεί άλλες 3-4 φορές συνολικά
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κυριακη θα παω να δω αυτον που αντιγραφει ο μεγαλος κωμικος μικεους http://www.youtube.com/watch?v=XbpM0iIcFsw
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλα Νικοι ο,τι επιθυμείτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις