gang Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τι αινιγματικός; Το δεύτερο μήνυμα σε κάθε σελίδα ειναι απο τον χρήστη insomnia.gr που ανήκει στην ομάδα sponsored! Εσείς δεν το βλέπετε; Σως Χαλκιδική; Έτσι το λέτε το τζατζίκι εκει πάνω; Βλέπεις πράγματα εσύ..
insomniaK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δε δουλεύει, ειναι κανονικό μήνυμα. Το έφτιαξα όμως και δε φαίνεται πια. @μανα ρέηβερ: Κύκλους βλέπω. Block user: insomnia.gr
insomniaK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εεεεετσι. Είδαν αμερικλάνικη ip και νομίζουν πως είμαι "ναυτάκι ζουμπουρλούδικο"... Να το ξεζουμίσουν!!!!
leftermann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δώσε μας κάνα πριντσκρην μα καταλάβουμε τι λες, αμερικανάκι. Λοιπόν, χάλασε ο εκτυπωτής μου, πείτε κάναν καλό εκτυπωτή ναούμ, γιατί με φαίνεται ότι σαν τον Pixma ip4300 μου δεν θα ξαναβρώ. RIP, dear pixma...
haris_216 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τι μου θύμισες φίλος. Πρώτο αντιγραφικό που είχα αγοράσει, ακόμα το θυμάμαι. 109.000 δρχ, πάνω από 300 ευρώ δηλαδή. Ακόμα το έχω, σκυλί, το'χω βάλει σε παλιό μηχάνημα και δουλεύει ακόμα.. μία απ' τα ίδια. το πρώτο και για μένα και ακόμα υπάρχει. το είχα πάρει από Στουρνάρη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το κατάστημα. βέβαια τα χρήματά του δεν ήταν λίγα, αλλά σίγουρα εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν πολλές (ποιοτικές) εναλλακτικές 2
nicoc89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Γιορτάζεις σήμερα ΠΑΛΙΚΑΡΙ; ναι , θα με κάνεις κανα δώρο ? α? πάντα με αρέσουν τα δώρα ! χουεχουεχουε
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το είχα πάρει από Στουρνάρη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το κατάστημα ..."Cosmodata" μάλλον. Όχι;
haris_216 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δεν θυμάμαι καθόλου το όνομα. έχω μια πολύ αχνή εικόνα στο μυαλό μου ότι πρέπει να ήταν όπως κατεβαίνεις τη Στουρνάρη δεξιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις