alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Live αυτή τη στιγμή μπροστά στο μαγαζί μου η μπάντα του δήμου, 5-6 παπάδες, καντίλια, κεριά και 100 hardcore εκκλησιάζουσες γριές πάνε στον i νικόλα Θα βάλω Παντελίδη τέρμα Θα βγω να φωνάξω "ΚΑΝΤΕ ΤΖΑΜΙ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑ" Θα βγω να φωνάξω "ΚΑΛΟΣ Ο i ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ANDROID ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ" Θα βάλω στην βιτρίνα αφίσες υπέρ του συμφώνου συμβίωσης Νταξ φύγανε
Sadako Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Χαρίζονται 2 CD-RECORDER 1 Plextor's PlexWriter 8/4/32 CDRW σε άριστη κατάσταση και με συνοδευτικό CD-ROM και βιβλιο-εγχειριδιο χρήσης Τι μου θύμισες φίλος. Πρώτο αντιγραφικό που είχα αγοράσει, ακόμα το θυμάμαι. 109.000 δρχ, πάνω από 300 ευρώ δηλαδή. Ακόμα το έχω, σκυλί, το'χω βάλει σε παλιό μηχάνημα και δουλεύει ακόμα.. 4
viper2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι με το ετσι θελω το warp ειναι on...? Σπερες okay εχω 6gb ελευθερα στον ssd κανω unistall και εχω 4,7 ελευθερα στον ssd μετα απο 5 χρονια, πρεπει να κανω format
nicoc89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 πω τι με χει πιάσειπονοκέφαλος , πονάνε τα μάτιαμ , τα αφτιάμ , με έρχεται εμετός κ όταν αράξω όλα κομπλέ δύο μέρες τώρ μαμά dimitra ο γίοσου δεν ειν καλά
insomniaK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πόσο καιρό υπάρχει το καραγκιοζιλίκι δεύτερο μήνυμα από το insomnia.gr;;;
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αινιγματικός είσαι τελευταία σύντροφε.Ο Αστερίξ πώς πάει; Οι Γαλάτες πάντως αθωώθηκαν, να.
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 ^ κατηγορίες της στάσης διατάραξη κοινής ειρήνης ...σοβαρά τώρα, υπάρχουν αυτά τα πράγματα; Ο Φερεντίνος τους έχει γράψει τους νόμους, δεν εξηγείται αλλιώς. 1
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πόσο καιρό υπάρχει το καραγκιοζιλίκι δεύτερο μήνυμα από το insomnia.gr;;; ε?
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 πω πω.. ακόμα χτυπιούνται αυτοί εκεί στη Χαλκιδική;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 πέθανε ο Mandela...
insomniaK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τι αινιγματικός; Το δεύτερο μήνυμα σε κάθε σελίδα ειναι απο τον χρήστη insomnia.gr που ανήκει στην ομάδα sponsored! Εσείς δεν το βλέπετε; Αινιγματικός είσαι τελευταία σύντροφε. Ο Αστερίξ πώς πάει; Οι Γαλάτες πάντως αθωώθηκαν, να. Σως Χαλκιδική; Έτσι το λέτε το τζατζίκι εκει πάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις