Liverpool89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Την σημερον μερα το να δουλευεις ειναι προσον. Το προσον γινετε βιτσιο οταν σε γ@μανε και συ ξαναπας.... 2
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Mission accomplished! Όμως...εκεί που είχα βάλει την κρέμα δν θα έβγαινε τελικά ωραίο το σχέδιο. Οπότε το χτύπησα σε σημείο δίχως κρέμα. Ρε σεις! Σιγά τον πόνο! Τσιμπηματακια πάνω στο κόκκαλο ήταν. Ανυπομονώ να δω πώς θα φαίνεται σε λίγες μέρες Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 2
nicoc89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Mission accomplished! Όμως...εκεί που είχα βάλει την κρέμα δν θα έβγαινε τελικά ωραίο το σχέδιο. Οπότε το χτύπησα σε σημείο δίχως κρέμα. Ρε σεις! Σιγά τον πόνο! Τσιμπηματακια πάνω στο κόκκαλο ήταν. Ανυπομονώ να δω πώς θα φαίνεται σε λίγες μέρες Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App σπέθρα για κάποιο λόγο νόμιζα οτι μιλάς για μιλφέι γούτου γούτου αδερφούλα nenya με γειά το τατουάζ 1
pappous_soulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Mission accomplished! Όμως...εκεί που είχα βάλει την κρέμα δν θα έβγαινε τελικά ωραίο το σχέδιο. Οπότε το χτύπησα σε σημείο δίχως κρέμα. Ρε σεις! Σιγά τον πόνο! Τσιμπηματακια πάνω στο κόκκαλο ήταν. Ανυπομονώ να δω πώς θα φαίνεται σε λίγες μέρες Σε ποιο σημείο;
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Κρέμα ακούς φαγητό ονειρεύεσαι εεεε;; Σ'ευχαριστώ αδελφέ νικοτς.<br><br> Πλάτη, ραχοκοκαλιά, ψηλά. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δίωρη++ προπόνηση γεματότατη, πρ στις περισσότερες ασκήσεις με πολλή ενέργεια και την ώρα που έμπαινα σπίτι μου ήρθε η έμπνευση. ΙδέεςΙδέεςΙδέες, πολλές ιδέες. :o Πρέπει να τις καταγράψω όμως μου φαίνεται γιατί δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμες
leftermann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Για περιοχές Εντός Αθηνών τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 3,50 ευρώ, Εκτός Αθηνών είναι 5,00 και σε όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση είναι 6,50 ευρώ. Η Θεσσαλονίκη άραγε πού να υπάγεται; Στο "εκτός Αθηνών" ή στο "όλη την υπόλοιπη Ελλάδα"; Καλά, δεν τα ξαναδιαβάζουν μια στα γρήγορα πριν τα ανεβάσουν στο σαητ τους;
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι εχω σκαλωσει τοσο πολυ με αυτην τη διαφημιση??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 γιατί η Galadriel είναι milf... 1
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 γιατί είσαι μιλφάκιας μήπως; με πρόλαβε ο Θρες.
noob Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 την ώρα που έμπαινα σπίτι μου ήρθε η έμπνευση. ΙδέεςΙδέεςΙδέες, πολλές ιδέες. :o Nίκοτς? Ιζ δατ γιου??
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Nope. Μου έρχονται κάτι εμπνεύσεις σοβαρές μερικές φορες, απλά αυτήν την φορά ήταν λίγο ξεκάρφωτη και με ξάφνοιασε. Κατά τ' άλλα Le mari de la coiffeuse(1990) να την δείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις