viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Πληρώνεις 100 ευρώ για ένα δέμα με sp για να έρθει το πολύ σε 2 μέρες....Είμαστε στην 3η μέρα...τι τους λες! Πεινάω. πες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ^^ Μέσα είσαι.Φαντάσου να είχαμε και τίποτα σημαντικό να μας στείλουν( http://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/ταχυμεταφορέςελτα/spm.aspx ).... (Και γούσταρα ντολμαδάκια σήμερα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει καμία βρωμια εκεί πάνω για να φας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Επίσκεψη χθες στον δερματολόγο, με την μικρή [...] μου το φελέκι μου μέσα. Γιατροί και χαζά... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΕΛΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχει καμία βρωμια εκεί πάνω για να φας; Έχει και τρώω.Απλώς οι δικοί μου γουστάρουν να στέλνουν....και σιγά μην πω όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ο Αστερίξ ήταν μοναχοπαίδι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Και ο Οβελιξ αλλά ήταν φίλοι. Βασικα ολοι στο Γαλατικο χωριο, μοναχοπαίδια ήταν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 I see what you did there... Επίσης το γαλατικό χωριό δεν έχει νεκροταφείο, όλοι αυτοί οι γονείς που ειναι θαμμένοι;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Πόστ σβήνονται. Ξαφνικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Γιατροί και χαζά... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΕΛΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ! Τώρα, βάζει στο τροχόςπιτο, θερμοσίφωνα, διπλής, ενέργειας ντέ και αυτόνομη θέρμανση και σκάει μύτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Σε καμιά ώρα πάω για tattoo. Ήδη έχω αρχίσει και αγχώνομαι, νιώθω την καρδιά να χτυπάει πιο γρήγορα και τέτοια. Καμιά συμβουλή της τελευταίας στιγμής; Έβαλα και το Eye of the Tiger να μου δώσει κουράγιο Χ-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Πάρε καφεδάκι μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Περιμένουμε εντυπώσεις....πες του να σου βάλει αλοιφή ξυλοκαϊνης στο σημείο, υποτίθεται για να το μουδιάσει.Don't panic, χαλάρωσε και απόλαυσέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ^ Πριν λίγο έβαλα μια δόση Xylocream. Τουλάχιστον η όλη διαδικασία μού'παν ότι θα κρατήσει το πολύ 2 ώρες ουφφφφ. Τι καφέ, κανα γιάγκερ πρέπει να χτυπήσω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Η πρεσβεια της Ελλαδας στο Σικαγο εχει μεταφραστικο τμημα που μεταφραζει ΜΟΝΟ απο Αγγλικα σε Ελληνικα, οχι το αναποδο... Θα μπερδευονται, φαινεται... Κλαιω και γελαω ταυτοχρονα.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις