viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 500$ λέει ο άλλος... http://www.motorcyclistonline.com/features/me_and_my_bike/122_1212_1987_yamaha_fzr600_mostly/
michael92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 http://www.twitch.tv/rlenk 51/135 hours asleep in
tehAllantin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 πήγα πέρυσι στα lidl να πάρω κάλτσες ισοθερμικές, μέρα προσφοράς. Πήγα κατα τις 8:15, λέω "καλα πηγα, θα έχει πραμα". Μπαίνω μέσα, ΑΔΕΙΟ το lidl. Περνάω τον πρώτο, δεύτερο.. στον τρίτο διάδρομο στο βάθος που ήταν τα προιόντα της προσφορας της ΠΤΑΝΑΣ! Black friday και μαλακιες! Τεσπα, προλαβα βρήκα καλτσες, μπουφαν και παντελόνια είχαν κανει φτερα. Το απόγευμα εξέφρασα την απορία μου στον αδερφό "Καλα ρε μλκ, δεν πίστευα πως υπάρχει τόσος κόσμος που πάει για snowboard/ski" "Τι snowboard ρε ΜΑΛΑΚΑ" πήρα για απάντηση. "To κοκκαλάκι του να ζεστάνει θέλει ο κόσμος". Έμεινα άφωνος, ένιωσα σαν την μαρία αντουανέτα! Στις 8 παρα 5 σήμερα θα είμαι και πάλι εκεί, με μία gopro στο κράνος μου 3
Galatea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 πήγα πέρυσι στα lidl να πάρω κάλτσες ισοθερμικές, μέρα προσφοράς. Πήγα κατα τις 8:15, λέω "καλα πηγα, θα έχει πραμα". Μπαίνω μέσα, ΑΔΕΙΟ το lidl. Περνάω τον πρώτο, δεύτερο.. στον τρίτο διάδρομο στο βάθος που ήταν τα προιόντα της προσφορας της ΠΤΑΝΑΣ! Black friday και μαλακιες! Τεσπα, προλαβα βρήκα καλτσες, μπουφαν και παντελόνια είχαν κανει φτερα. Το απόγευμα εξέφρασα την απορία μου στον αδερφό "Καλα ρε μλκ, δεν πίστευα πως υπάρχει τόσος κόσμος που πάει για snowboard/ski" "Τι snowboard ρε ΜΑΛΑΚΑ" πήρα για απάντηση. "To κοκκαλάκι του να ζεστάνει θέλει ο κόσμος". Έμεινα άφωνος, ένιωσα σαν την μαρία αντουανέτα! Στις 8 παρα 5 σήμερα θα είμαι και πάλι εκεί, με μία gopro στο κράνος μου "Μαρία Αντουανέτα". Επίσης αν βγάλει προσφορά για αερόθερμα, δεν τα θέλουν για το σπιτάκι του κήπου!!!
tehAllantin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πήγαμε λοιπόν, 8 παρα 5 φτάσαμε ήταν ήδη ανοιχτά και γινόταν της τρελής. Πάλι καλά βρήκαμε 1 μπουφάν/παντελόνι ΚΑΙ σετάκι και 2 full face ΚΑΝΕΙΣ δεν ακούμπησε τα κράνη (snowboradika) και τις μάσκες κλπ, ολοι στα μπουφαν/παντελόνια. Αν και για κράνος θα προτιμήσουμε ένα "καλό", ποτέ δεν ξέρεις, αν και είχα δει ένα νήμα κάπου εδώ που αφορούσε κράνη μηχανών και οι διαφορές από ανώνυμα/φτηνα με επώνυμα/ακριβά ήταν μηδαμινές. AX! Nιώσαμε και εδώ στην Ελλάδα έστω και λίγη από τη λάμψη του Black friday!
nicoc89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 μέθρα! ξυπνάω με τσι σημαία σε έπαρση , κάθομαι κανα 20λεπτο ξάπλα μπας κ ημερέψει κ συνέχιζε οπότ πάω να φτιάξω ενα γκαφέ και έρχομε φάτσα με φάτσα με αρκουδιαρέους (επισκέπτες) χουεχουεχουε http://www.twitch.tv/rlenk 51/135 hours asleep in This channel had been closed Browse GamesThe community has closed this channel due to terms of service violations. τον μπανιάρανε οτι ?
viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Πήγαμε λοιπόν, 8 παρα 5 φτάσαμε ήταν ήδη ανοιχτά και γινόταν της τρελής. Πάλι καλά βρήκαμε 1 μπουφάν/παντελόνι ΚΑΙ σετάκι και 2 full face ΚΑΝΕΙΣ δεν ακούμπησε τα κράνη (snowboradika) και τις μάσκες κλπ, ολοι στα μπουφαν/παντελόνια. Αν και για κράνος θα προτιμήσουμε ένα "καλό", ποτέ δεν ξέρεις, αν και είχα δει ένα νήμα κάπου εδώ που αφορούσε κράνη μηχανών και οι διαφορές από ανώνυμα/φτηνα με επώνυμα/ακριβά ήταν μηδαμινές. AX! Nιώσαμε και εδώ στην Ελλάδα έστω και λίγη από τη λάμψη του Black friday! Στα LIDL εχει κράνη? In other news Drones, drones everywhere http://www.amazon.com/b?ref_=tsm_1_tw_s_amzn_mx3eqp&node=8037720011
viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς In other news Τι μουντα ειναι αυτή έξω;
nicoc89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 υπάρχει Ελληνική ομάδα έρευνας για τους ρεπταλιανούς ?θέλω να επικοινωνήσω με την ομάδα να ενημερώσω για κάτι σοβαρό. 2
Galatea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ο Νίκος Κωνσταντινίδης είναι η απάντησή σου
nicoc89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ο Νίκος Κωνσταντινίδης είναι η απάντησή σου αν ηθελα να δω βίντεο στο youtube και να γελάσω ναι. ------- έστειλα πριν καιρό email στον David Icke και με ενημέρωσε για κάποια πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να μιλήσω με κάποια ομάδα να δημιουργήσω σύνδεσμο με το εξωτερικό. Αρχικά επικοινώνησα μαζί του για να ζητήσω την γνώμη του για κάτι προσωπικό και το πράγμα πήρε άλλη τροπή. έψαξα λίγο στο google και οι σελίδες που υποτίθεται οτι ασχολούνται δεν έχουν ιδέα , οι Ελληνες δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει . Οτι υπάρχει αυτή τη στιγμή στις Ελληνικές σελίδες ειναι ασυναρτησίες. τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια , εδω θα είμαστε και θα τα δούμε όλα live.
viper2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Στο "λες και δεν υπήρχαν άλλες" εγω κλαίω... xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις