Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 fuck... εγώ σταματάω ε. Τελευταίο και καλύτερο: http://www.koalastothemax.com/?aHR0cDovL3BoaWxsaXBzLmJsb2dzLmNvbS9waG90b3MvdW5jYXRlZ29yaXplZC8yMDA4LzAxLzIwLzEyOV9tdXNpY19saWZlX2xnLmpwZw==
nicoc89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 έτσι έτσι Κουάλα με το κιλό -κοίτα Κουάλα -μα δε θέλω-κοιτά τα!! -αφου δε θέλω!-θελεις!!!χουρ ντουρ χουρ ντουρντερπ ντερπ 3
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Παράνοια είναι να κάθεσαι επί τρεις ώρες και να κοιτας τα καινούργια σου ακουστικά γιατι έχεις την υποψια ότι είναι fake. Να τα συγκρίνεις με τα παλιά σου ακουστικά που είναι ιδιο μοντέλο να τα βρίσκεις ολοιδια και παλι να μην μπορείς να πειστεις. Μετά να κοίτας τα χιλιάδες αρθρα στο ίντερνετ που λενε τα περισσότερα βλακειες αλλα και πάλι να σε βαζουν σε εννοιες παρολο που το ενα και μονο στοιχειο που ισως έχεις βρει ειναι ψιλοάκυρο...good times... Ποια πήρε τελικά; Μέρες.
saya Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 http://www.theguardian.com/world/2013/nov/27/greek-court-acquits-kostas-vaxevanis-leaked-lagarde-list-tax-evaders-privacy Μαντεψτε ποιο ειναι το πρωτο θεμα στην γκαρντιαν η μαλλον στα τοπ στορις..
gatokoritso Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι οι Paul φαίνεται ότι φεύγουν σιγά σιγά....πρώτα ο Paul Gray τώρα ο Paul Walker...... RIP mate.... εφυγε απο τροχαιο...ηταν συνοδηγος..rip Ποια πήρε τελικά; Μέρες. τα ιδια που ειχα.τα cx300II.τα βρηκα στο καρφουρ 19 ευρα.δυστυχως ειχε μονο ροζ..και ναι νομιζω ειναι αυθεντικα. ξεκινα καψιμο!! 3
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλά τα λες αλλα ψάχνω ενα in ear headphones που να δίνει τον ίδιο ήχο με τα HS1. Μήπως να πάρω monitor ηχεία και να σταματήσω το ψάξιμο? Χμ...
gatokoritso Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Καλά τα λες αλλα ψάχνω ενα in ear headphones που να δίνει τον ίδιο ήχο με τα HS1. Μήπως να πάρω monitor ηχεία και να σταματήσω το ψάξιμο? Χμ... ιδιο?δυσκολα...δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο.λογικα θες λιγο μπασο και περισσοτερη εμφαση στα mids..μην τα παρατας κατι θα βρεθει.
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ιδιο?δυσκολα...δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο.λογικα θες λιγο μπασο και περισσοτερη εμφαση στα mids..μην τα παρατας κατι θα βρεθει. You are goddamn right.jpg
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 And I've got nothing more to say about it / nothing more than you would need Καλό μήνα i guess...
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Luci, σβήσε κανένα π.μ. ρε κολλητέ. Done!
Προτεινόμενες αναρτήσεις