Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το ακούσα ολόκληρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 δύο κεκάκια Ολλάνδικά του κοφι σοπ παρακαλώ...άμεση ανάγκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εχει ωραια ταινια στο star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Το ακούσα ολόκληρο Εγω το ακούω συχνα πυκνά. Απο τα λιγα λαικα ασματα που απολαμβάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα είχα μια από τις πιο σουρεάλ εμπειρίες μου στη καριέρα μου σε αυτή τη δουλειά.Κάνω κ κάτι ad hoc counselling παπάτζες που με υποχρεόνουν από τη δουλειά 1-2 φορές την εβδομάδα για το προσωπικό μας.Επί 50 λεπτά άκουγα τον πόνο μιας κρυφής παντρεμένης με ένα παιδί για το πως είναι ερωτευμένος με τον καλύτερο στρέητ φίλο του (κ εκείνος δε ξέρει τπτ) κ πως βαριέται οικτρά τη γυναίκα του κ θέλει να την χωρίσει αλλά δε μπορεί.Μιλάμε το δράμα το ίδιο,ο τυπάς υπέφερε όχι αστεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ^θεος μονο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 θέλω πραγματικά να μάθω το χρώμα του κραγιόν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ερασιτέχνης,το κάνω πολύ καλύτερα από αυτόν αν κ το μούσι μου πλέον θα κάνει λογικά ένα αισθητικό κοντραστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 καλημέθρα φσσσσσσσσσσσ !!11!1 Πότε είχα κάνει τέτοια μαλακία στον νικοτς; Σόρρυ νικοτς, έστω και ετεροχρονισμένα. Καλλησπέρρα^ ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλίτσα δηλαδή ο αναμάρτητος να παίξει μπάλα με την πέτρα και άμα δε πονέσει το κότσι τ να μιλήσει για αναμαρτίες . μέχρι τότε ο νους μας εκατέρωθεν .με λίγα λόγια σε συγχωράω και σε δίνω την ευχήμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα Δεν ξέρω γιατί αλλά το φόρουμ πάει μια ώρα μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Time travelling in a digital way. Καλημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 ωραιος καρνταση, σε ειδα και στον υπνο μου σημερα, κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σήμερα γνώρισα ένα πολύ κουλ άτομο, που παρότι συναντιόμασταν πρώτη φορά ήταν πολύ φιλικό και ανταλλάξαμε μερικές σύντομες κουβέντες, πρωτού έρθουμε σε πιο στενή επαφή... ... Παρότι αδεσποτέξ παραήταν τροφαντό, φαίνεται το είχαν παραταίσει γιαυτό και ήταν χαδιάρικο, παρότι πήγε να δαγκάσει όταν το χαίδεψα στην κοιλιά, αλλά είμαι μαθημένος και προλαβαίνω και τραβάω το χέρι Θα το ξανασυναντήσω κάποια μέρα με ήλιο. Σήμερα ήταν τανάσκελα στο χόρτο και έκανε ηλιοθεραπεία! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις