Liverpool89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Στα σουπερ πως τα συντηρουν τοσες μερες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γαμησετα ρε. 4 μερες το εχω απο τοτε που το αγορασα, και δεν μπορω να το φαω, αηδια ειναι. Παντως εχω ακουσει οτι μπορεις να το αφηνεις και εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Στο ψυγείο , μαζί με την πλαστική σακούλα το βάζεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Σαπίζει γρήγορα στην πλαστική, θέλει χαρτοσακούλα η να το τυλίξεις με χαρτί κουζίνας . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ωραίος, θα το δοκιμάσω. Επίσης τα σκόρδα και τα κρεμύδια πρέπει να αερίζονται; Τα είχα τα σκόρδα σε πλαστική και αυτά αλλά χάλασαν παρότι έπρεπε να κρατήσουν μήνες. Θέλουν έξω ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 yeap... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ναι θέλουν αέρα εγώ τα σκόρδα τα έχω κρεμασμένα εκτός ψυγείου διατηρούνται για πολύ καιρό ετσι , το ίδιο και τα κρεμμύδια τα ξερά όμως τα χλωρά θέλουν ψυγείο όχι όμως σε πλαστική σακούλα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ωραία, και μόλις σήμερα το απόγευμα πήρα καινούρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εμεις κρεμμύδια και πατάτες τα εχουμε στη ντουλαπα στο μπαλκονι, χειμωνα-καλοκαίρι, και διατηρουνται μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 παω να καθαρισω την αλεπου απο ιστορικα και τετοια και στη κυριολεξια γαμηθηκε το συμπαν.κολλαγε συνεχεια και στο τελος δν ανοιγε καν.λεω ετσι εισαι?ανοιγω το προγραμμα απο cmd σε safe mode και κανω reset.ξεκολλησε το ανοιγω διαγραφω τα παντα ....και μετα βλεπω οτι δεν εχει διαγραφει τιποτα απο τη μπαρα για τις διεθυνσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δεν εσβησες το προφιλ γι αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γουστάρω βροχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να κατεβάσω το αρχείο του οαεδ με τα ονόματα των επιτυχόντων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και πέφτει η σύνδεση.. Μα τοσο ζωα είναι; δεν μπορουσαν να προβλέψουν ότι θα γίνει πανικος από αυτούς που θα προσπαθήσουν να το κατεβάσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να κατεβάσω το αρχείο του οαεδ με τα ονόματα των επιτυχόντων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και πέφτει η σύνδεση.. Μα τοσο ζωα είναι; δεν μπορουσαν να προβλέψουν ότι θα γίνει πανικος από αυτούς που θα προσπαθήσουν να το κατεβάσουν; ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ Φιλε μου οταν το ειδα αυτο πηγα να πνιγω, στην ελλαδα βρισκεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις