Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αφασια..να κοβετε το ρευμα το pc να λειτουργει και οι αποπανω να το κανουν και μεσα στην ακρα του ταφου σιωπη να ακους τα αχ και βαχ

Δημοσ.

Ζω στο μικρό σπίτι στο λιβάδι. Χτες γυρίζοντας από τη χαλογουηνιανή κρεπάλη βρήκα έξω από την πόρτα μου μια αλεπού να τσιμπάει κάτι από τα σκουπίδια. Δεν πρόλαβα φωτογραφία..

• Like 1
Δημοσ.

Αφασια..να κοβετε το ρευμα το pc να λειτουργει και οι αποπανω να το κανουν και μεσα στην ακρα του ταφου σιωπη να ακους τα αχ και βαχ

Χαχαχ

Εγώ μένω προσωρινά αλλού και αποκάτω μένει ένα ζευγάρι μπεκρορώσοι γύρω στα 50, και κάθε μέρα την πλακώνει στο ξύλο αυτός και βγάζουν κάτι αποκρουστικές κραυγές και βρίζονται. Σήμερα λοιπόν ούρλιαζαν και βρίζονταν επειδή γαμιώσαντε (το καταλάβαμε επειδή ακουγόταν που έτριζε το κρεβάτι και της φώναζε κάτι σούσι χούι σούκα), όμως ένας γείτονας δεν το κατάλαβε και βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε "Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ;; ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ" και πετάγεται η φίλη μου "ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ!" και λέει εκείνος "ααααα σόρι τότε...ΡΙΧΤΗΣ ΚΙΑΛΛΟΟΟ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑ ΡΙΧΤΗΗΗΣ".

Χαρούμενη γειτονιά.

• Like 3
Δημοσ.

Ζω στο μικρό σπίτι στο λιβάδι. Χτες γυρίζοντας από τη χαλογουηνιανή κρεπάλη βρήκα έξω από την πόρτα μου μια αλεπού να τσιμπάει κάτι από τα σκουπίδια. Δεν πρόλαβα φωτογραφία..

Νταξει και γω μια φορα που ειχα πιει πολυ περασα τον κΜπαμπη,το γειτονα, για αρκουδα. Και το ειχα φωναξει κιολας,

Δημοσ.

Είναι κάτι γυναίκες που απλά τις κοιτάς... και σου ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ το αίμα στο κεφάλι!!!

Η να ήθελε να σε κΟλοπιάσει

Ο πελάτης είναι στον Καναδά, λίγο δύσκολο αυτό , δε με έχει δει ποτέ face to face...

Δημοσ.

Ο ένας παίζει "λίγο Skypoker μωρέ" και ο άλλος "μαλάκα είμαι ζαμπόν από τις 11, θα κοιμηθώ".

H παρέα μου τα σπάει άσχημα!

• Like 2
Δημοσ.
Ο ένας παίζει "λίγο Skypoker μωρέ" και ο άλλος "μαλάκα είμαι ζαμπόν από τις 11' date=' θα κοιμηθώ".

H παρέα μου τα σπάει άσχημα![/quote']

Έλα ντάξει , εμενα με εστειλε μηνυμα :

"ΔE ΘEΛΩ NA ΣE ΞANAΔΩ ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 6 MEPEΣ META TO HΛIOBAΣIΛEMA"

Λες και γω φταιω που πινουν και δε ξερουν τι κανουν.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ

Εγώ μένω προσωρινά αλλού και αποκάτω μένει ένα ζευγάρι μπεκρορώσοι γύρω στα 50, και κάθε μέρα την πλακώνει στο ξύλο αυτός και βγάζουν κάτι αποκρουστικές κραυγές και βρίζονται. Σήμερα λοιπόν ούρλιαζαν και βρίζονταν επειδή γαμιώσαντε (το καταλάβαμε επειδή ακουγόταν που έτριζε το κρεβάτι και της φώναζε κάτι σούσι χούι σούκα), όμως ένας γείτονας δεν το κατάλαβε και βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε "Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ;; ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ" και πετάγεται η φίλη μου "ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ!" και λέει εκείνος "ααααα σόρι τότε...ΡΙΧΤΗΣ ΚΙΑΛΛΟΟΟ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑ ΡΙΧΤΗΗΗΣ".

Χαρούμενη γειτονιά.

Προσοχή, ανοίξτε με δική σας ευθύνη. Ακατάλληλο για ανήλικα και Τοξοβόλους.

Δημοσ.

Απαντηστε μου σε κατι οι αντρες του φορουμ,με ειλικρινεια ομως και χωρις μλκ.

Τι καταλαβαινετε αν καποια αγνωστη σας πιασει κουβεντα τη πρωτη φορα που θα σας δει και στο τελος σας πει "παμε για καφε";;;;

Καταλαβαινετε κατι αλλο περα απο την κυριολεκτικη εννοια των λεξεων;;

Δημοσ.

περα απο την κυριολεκτικη εννοια,δλδ παμε για καφε,να με γνωρισει.

εσεις τι καταλαβαινετε ειναι το θεμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...