MJBulls23 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Ο Οτε εχει καταργησει τις 8αρες εδω και 2 χρόνια, υπάρχει περιπτωση να σε ξεχασαν σε προφιλ 8 τοσο καιρο.. ???? Και εγω γιατι κατεβαζω με ταχυτητες ~1 MB/s εδω και τοσους μηνες???????????????? Θα τους φαω εαν πληρωνω για "24αρα" και εχω "8αρα". Τελικα πρεπει να παω να το ελεγξω. Στο λογαριασμο του ΟΤΕ φαινεται τι συνδεση εχω? Ενω η υψηλη ταχυτητα 2.4 MB/s(τωρα) συνεχιζεται.....
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ειναι πιθανο να σε ειχαν ξεχασει σε προφιλ 8αρι. Μπες στο ρουτερ σου και δες ποσο συγχρονιζεις, τωρα για να δουν αν ειχες μεχρι και χθες προφιλ των 8 νομιζω ουτε οι ιδιοι οι υπαλληλοι μπορουν να το κανουν. ΕΠίσης δεν ειχες καποια εξτρα χρέωση απλως οσοι ειχαν 8αρα πριν το 2010 αυτοματα τους αναβαθμισαν σε 24αρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 ακόμα να κοιτάξεις στο web config του router τα line stats σου?
black_widow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 70 ευρώ από πελάτη μόνο και μόνο επειδή του πρότεινα μία χρήσιμη υπηρεσία για τα e-mails του ...Τα ευκολότερα λεφτά που έβγαλα ποτέ...
revolver1990 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Είναι κάτι γυναίκες που απλά τις κοιτάς... και σου ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ το αίμα στο κεφάλι!!! Μπορεί να σε καλόπιανε Η να ήθελε να σε κΟλοπιάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις