linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 έτσι είναι τα γεράματα Λίνκιν... Κι ο Λέφτερ, να φανταστείς, άμα τραβήξει παραπάνω από 2-3 τσίπουρα το βράδυ, τον κυνηγάνε οι Γερμανοί το βράδυ στον ύπνο του... Ετσι θα ειμαι δηλαδη απο εδω και περα? Να το ξεχασω το βραδυνο σαβουριασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ζάλη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ετσι θα ειμαι δηλαδη απο εδω και περα? Να το ξεχασω το βραδυνο σαβουριασμα? όχι βέβαια. ¨Ελα, μη γινόμαστε φλώροι, τι αξία έχει ο ύπνος μπροστά στο σαβούριασμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κάποτε τρώγαμε μια γίγας για να μας πιάσει ο ύπνος, πλεον γίνεται το αντίθετο και με μισή γίγας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ρε, μην είστε κλαψομούνηδες. Εστιάστε στο γούστο του σαβουριάσματος/μπεκρουλιάσματος αντί να κλαψουρίζετε για τον μισοχαμένο ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 μπάρμπα, πέμπτη βράδυ, τσέχα-συγκρουομενα-σταυτουροπολη? [μη μου ρθεις με το ποταμοπλοιο] *σου πω γω μετα για υπνο και ιστοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 σταυτουροπολη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μαστουρόπολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Χα μαλάκες, τον θυμάστε τον μαθουσαλίξ; Έτσι έχω καταντήσει, επί ενα μήνα η αριστερή μου πλευρά δε λειτουργούσε από πρόβλημα στη μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 τι σκάλωμα έχεις φάει τελευταία με τον Αστερίξ κολλητέ; Λοιπόν, καλή φάση, ας συνεχίσουμε να περιγράφουμε πόσο γέροι και ανήμποροι νιώθουμε. Άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ψάχνω να βρω με ποια λογική διαγράφονται τα σχετικά μηνύματα. Σημείωσω, δεν νιώθω είμαι ανήμπορος, να βάλω κάλτσες πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι μου λες! Διαγράφονται μηνύματα σχετικά με τον Αστερίξ; Ίσως διαβάζοντας τους κανονισμούς; Είναι καλοκαίρι εκεί που είσαι ή χειμώνας; Για να σου πω πιθανές λύσεις του προβλήματός σου, σαν επιστήμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εγώ συμπεριφέρομαι σαν συνταξιούχος αν εξαιρέσεις την ώρα που ξυπνάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι μου λες! Διαγράφονται μηνύματα σχετικά με τον Αστερίξ; Ίσως διαβάζοντας τους κανονισμούς; Είναι καλοκαίρι εκεί που είσαι ή χειμώνας; Για να σου πω πιθανές λύσεις του προβλήματός σου, σαν επιστήμων. Χειμώνιασε ~10-20 βαθμούς έχει. Έχω κάνει ενέσεις με στερεοειδή στη σπονδυλική, χαπάκια στερεοειδων, Ibuprofen των 800 και κάνω κάτι ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ο γιατρός θέλει να με χειρουργησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μπεχ. Τι να πω φίλε, περαστικά εύχομαι. Πάλεψέ το όσο μπορείς πριν το χειρουργείο πάντως, αν το πόδι σου πατάει καλά και δεν άρχισε να σέρνεται. Δεν βρίσκω τίποτις στους κανονισμούς περί Αστερίξ... Γκανγκ, πηγαίνεις και στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο κάθε 1η του μηνός από τις 5 τα χαράματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις