Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω πως το πρωκτικό, όπως και οποιαδήποτε ερωτική επαφή εξαρτάται απο τα άτομα που συνευρισκονται και όχι απο το φύλο τους. Ναι μωρέ κλαιν απλά σε ότι αφορά το πρωκτικό η συχνότητα του παραμένει αταλάντευτα μεγαλύτερη ως σεξουαλική πρακτική ανάμεσα σε 2 άνδρες.Πως να γίνει οι γκόμενες που τον πέρνουν πρωκτικά ακόμα τις ψάχνετε με το δίκανο. Σε κάθε περίπτωση μη σε πιάνει ετεροκανονική πρεμούρα με φερετζέ την δήθεν ανοιχτομυαλοσύνη.Πρωκτικό σεξ = γκέι ποστάρισμα από Τοξοβόλο να πούμε.Απλά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Βλέπω πάλι το ISAM 1.0 και παραδέχομαι ότι, απλώς παρακολουθώντας το, έχω γίνει. Ούτε καν μπύρα δεν έχω πιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Swan dive στην καναπεδάρα για να διαπιστώσω ότι έχει ΤΟΥΡΚΙΚΑΡΕΜΑΛΑΚΑ! Έλα εδώ ζεστούλι λλλλαααπτοπ eastbound and down Βλέπω πάλι το ISAM 1.0 και παραδέχομαι ότι, απλώς παρακολουθώντας το, έχω γίνει. Ούτε καν μπύρα δεν έχω πιει. Εκει ειναι να πας κοκκαλο να ξεφυγεις εντελως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ασχετο... Χτες με χαιρετισαν 2-3 ατομα, που δεν τα ξερα καθολου WTF.....,? Εμ, αυτά παθαίνεις όταν ανεβάζεις φώτο σου στο insomnia... Ti τραβάτε και εσείς οι διασημότητες πλέον... Λίβε δε φέι μους! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2013 από noob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εμ, αυτά παθαίνεις όταν ανεβάζεις τη φώτο σου insomnia.. Ti τραβάτε και εσείς οι διασημότητες πλέον.. Λίβε δε φέι μους! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ομολογω οτι γελασα... http://www.gq.com/style/fashion/201311/project-upgrade-tom-ford-makeover#slide=2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Χθες είχα μια θείτσα εκεί στην δουλειά, κοιτάει μια προς το ταβάνι πουλέτε, και βλέπει μια ψιλορωγμή, την είχα δει κι εγώ αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν πιστεύω να μας πέσει τίποτα στο κεφάλι ε, λέει στο ψιλοαστείο, γιατί προχθές μια φίλη μου της έπεσε ένα κομάτι σοβάς στο κεφάλι από το ταβάνι της, χαχα. Τελειώνοντας την δουλειά λέω ας το κοιτάξω λίγο, μην πέσει κάνα κομμάτι σε καμιά γριά και πάθει και καμιά καρδιά και τα κακαρώσει και μας κλείσουνε και φυλακή πάνω στο άνθος μας και έχουμε και μωρά παιδιά και λοιπά και λοιπά. Παίρνω λοιπόν την σκάλα και ένα κατσαβίδι και αρχίζω να σκαλίζω, σταθερό φαινότανε, αλλά εμένα με μπήκε στο μυαλό ότι σώνει και καλά πρέπει να ρίξω το σαθρό κομμάτι μην πέσει σε καμιά γριά, και δώστου να σκαλίζω μέχρι που πέφτει μια κομματάρα σοβάς κάνα μισό τετραγωνικό ναούμ. ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΛΙΖΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ; Μια χαρά στεκότανε. Τώρα πρέπει ή να φέρω σοβατζή να το μπαλώσει, ή να φέρω γυψοσανιδά να το πατήσει μια γυψοσανίδα όλο να ησυχάσω εντελώς. Διακό και πενήντα λέει ο γυψοσανιδάς. Τα βίτσια πληρώνονται, λέει ο πατέρας. Σκατά στα μούτρα μου, λέω εγώ. Καλιφάκινμέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλά έκανες imho. Πρόσεξε όμως μην είναι σοβαρότερο το πρόβλημα (υγρασία από τους από πάνω κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 από πάνω είναι ταράτσα. Παλιά είχε θέμα υγρασίας, φτιάχτηκε όμως, γίναν μονώσεις κλπ, και έχει πολλά χρόνια να φανεί υγρασία. Σε σημεία έχουν σκουριάσει τα σίδερα όμως, και η σκουριά φούσκωσε τον σοβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 να φερω λιγο γυψο ρε μαστορα να τελειωνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 φέρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ρε γαμωτο μια βδομαδα τωρα εχω σκοτωθει με τους δικους μου.δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει λες και μας εχουν φτυσει.γενικα πολυ ακυρος εχει βγει αυτος ο μηνας.ολο αναποδια και γκαντεμια.αντε να φυγει και να μην ξαναγυρισει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Θα σου πω εγω τι ειναι. Είσαι πανω απο 20 και μένεις με τους δικους σου. Αυτο ειναι. Συνέβει σε όλους μας και όχι δεν χρειαζεται καποια αφορμή για καυγα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις