Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και να πεις ότι έχουν προσφορές/τιμές της προκοπής να πάει στα κομμάτια, χωρίς το 1+1 δεν παλεύεται ούτε για πλάκα...

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Η καλυτερες ειναι η συνοικιακες αν οχι η σπιτικη....

σπιτικη ή πιτσα σε ξυλόφουρνο με λίγα υλικά και λεπτή ζυμη. Σλουρπ.

Δημοσ.

Γαμώ το σπίτι όσων δουλεύουν σε ΙΤ και πιστεύουν πως ξέρουν καλύτερα. Τα όλα τα θεία τους και τα ξαδέρφια τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ενω εχω συνδεση 8 Μb/s(megabits per second) με τον ΟΤΕ, τις τελευταιες 4 ωρες κατεβαζω σταθερα με 2.5 MB/s που αντιστοιχει σε ταχυτητα συνδεσης 20 Mb/s ή περιπου σε "24σαρα" συνδεση οπως την λενε και ειναι και η μεγιστη νομιζω που διαθετει ο ΟΤΕ.

Ειτε κατεβαζω απο τορεντ, ειτε netload, ειτε rapidshare, ειτε απο διάφορα σαιτ(πχ Google Earth που παντα κατεβαινει γρηγορα), ειτε μπαινω στο speedtest, το ιδιο πραγμα. Κατεβαζω με περιπου 2.4 MB/s εως 2.5 Mb/s!!!! Τις τελευταιες 4 ωρες.

Τι διαολο γινεται???? :blink: Να παρω τηλεφωνο τον ΟΤΕ αυριο? :-D Μηπως κανανε καμια βλακεια και αναβαθμισανε για καποιον ανεξηγητο λογο την συνδεση μου? Δεν βγαζει νοημα αυτο. Καθως βεβαια μηπως αναβαθμισανε και το ποσό ανα μηνα που πρεπει να πληρωνω. Οποτε παιρνω ΟΤΕ ή οχι? Να δουμε εως πότε θα συμβαινει αυτο το τρελο βεβαια....

Δημοσ.

Ο Οτε εχει καταργησει τις 8αρες εδω και 2 χρόνια, υπάρχει περιπτωση να σε ξεχασαν σε προφιλ 8 τοσο καιρο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...