leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 όχι. Τυχαία μου το είπε μια πελάτισσα. Τερμάτισέ το, εγώ λέω να πάω να κοιμηθώ γιατί σέρνομαι από την νύστα. Ευτυχώς δεν έχουμε σχολείο αύριο.
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Θέλω μια εφαρμογή για το κινητό android που να συνδέω τα ακουστικά και να ακούω radio χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυοη προεγκατεστημένη εφαρμογή του κινητού μου μου κάνει κάτι κουλά και δεν με βολεύειυπάρχει τέτοια εφαρμογή;
angmar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς όχι. Η μόνη εφαρμογή που ίσως να κάνει κάτι τέτοιο είναι το SpiritFM το οποίο 1) κάνει 8€, 2)απ΄όσο ξέρω έχει σταματήσει η ανάπτυξή του και 3) δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει καθότι δεν είναι συμβατό με όλα τα κινητά.
revolver1990 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέχρι και τα chips στο UK είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ .... Θέλει προσπάθεια για να το κάνεις αυτό. Αγαπημένο κολονήσι για 3 βδομάδες δεν θα τρώω την σαβούρα σου!!!! Ήρθε σήμερα δεματάκι με χοιρινό τσιγαριαστό(2 κιλά),κλέφτικο,χοχλιούς μπουμπουριστούς,βλήτα να τα βράσω και άλλα καλούδια. Fuck yeah.
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 βάζω το τσίπουρο βάζεις τους χοχλιούς; Καλημέρες. Νοικοκυροσύνη σήμερις, θα αλλάξω τα χαλιά μου, θα βάλω τα χειμωνιάτικα, γιεεεα, φάκιν γιεεεεεα! 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Με ξύπνησε ο κουριερας σήμερα και ήταν πολύ επίμονος, μπράβο του, όχι μπράβο του. Πήρε τηλ. τον έκανα απόρριψη γιατί νομιζα ότι ήταν ξυπνητήρι, χτύπησε θυροτηλέφωνο 2-3 φορές, ξαναπήρε τηλ και μετά ξαναχτύπησε θυροτηλέφωνο, ε κάποια στιγμή ένοιωσα και άνοιξα. 2
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 και νομιζα οτι ηταν college prof http://bashny.net/t/en/12107 oh well μερες 1
revolver1990 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 και νομιζα οτι ηταν college prof http://bashny.net/t/en/12107 oh well μερες Ε γιατί όσο να ναι οι εικόνες είναι λίγες εκτός από την επόμενη Kezia Noble
barbas22 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Σταφιδιασμένες ρε;Θα μας στραβοψωλιάσουν,βάλτε και καμια χυμώδη να γουστάρουμε.
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τι αγχώνεσαι ρε μπάρμπα; Να τις γαμήσουμε αποκλείεται... 2
barbas22 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα,αν αρχίσουμε τις εκπτώσεις και στις φαντασιώσεις μας,πάει το πουλάκι,πέταξε για τα καλά,τα κατάφεραν και μας "έσπασαν".
slipknot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 1ον, ομορφαίνεις καθημερινά. 2ον, μη πλησιάσει καμία, έγινε; Σας θέλω όλες μίλια μακριά. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; 3ον, όποια δω έτσι να τρίβεται σα γατούλα... (πούκα)... δεν είναι απειλή κοριτσάρες, δεν είναι απειλή! 4ον, θέλω πολλά, θέλω πολλά; Δε θέλω πολλά! Μόνο και μου έρθεις και μου πεις "θέλεις πολλά". (πούκα) Αυτό έχω να πω. 5ον, πώς να το πω να το καταλάβετε; (πούκα) Γιατί είσαι ωραίο μωρό, (μπαμ) γιατί; Μπορείς να μου πεις; (πούκα) Μακάρι να 'ξερες κι εσύ γιατί είσαι, μακάρι να 'ξερες, αλλά ΠΤΟΥ, δε ξέρεις... Τα θεματάκια μου τα 'χω κι εγώ, τα 'χεις κι εσύ, πάμε να το κάνουμε όλο ένα. Εεεε, κορίτσια... απευθύνομαι σε σας και ειδικά σε αυτές που είστε Λευκάδα γιατί εδώ μένω. Είναι μόνο δικός μου, αλλά ακόμα δεν το ξέρει! ΝΑ ΜΑΣ αν τονε θέλεις και δεν τον έχεις, γιατί είναι μόνο δικός μου, αλλά δεν το ξέρει κατάλαβες; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2013 από slipknot 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις