dimitra_m3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_JgDv_GoDx0
mary Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ρομάτζοτσοντοιδές βίπερ. γυναίκες άνω των 50 που το διάβασαν, ο άντρας απλά ευχαριστούσε τον συγγραφέα ελεγα να του ριξω μια ματια για χαβαλε(παλια ειχα διαβασει κατι τσοντοβιπερ και ειχα λιωσει στο γελιο)αλλα μου ειπαν οτι υπαρχει μια κατασταση/σκηνη με ενα ταμπον.η λεξεις αηδια το περιεγραψαν.ευχαριστω δεν θα παρω Τι θα πει τσοντο...βίπερ;; Και πόσο τσόντα να ειναι ενα βιβλίο δλδ; Τοοοσο ακριβης περιγραφες εχει; Φάση "που μπαινει τι";;;
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Oh my fucking god Μολις ακουσα 2-3 τραγουδια απο Ξυλινα Σπαθια. 1) Θελω να παω στην μπανιερα, και να κλαψω σε εμβριακη σταση. 2) Ενα κυμα απεραντης αγαπης με διαπερασε για ατομα οπως Μαλαμας και λοιποι εντεχνο-μουνες. Περα του οτι ειναι υποφερτοι οι συγκεκριμενοι και τα στυλ τραγουδιων τους (με την προυποθεση να εχεις πιει βεβαια), 1000 φορες να βλεπεις καθυστερημενα κωλοζωα οπως ειναι η μαζα των Ελληνων να κλαψουριζουν με τα κομματια τους, παρα να το παιζουν επαναστατες με τραγουδια απο Ξυλινα Σπαθια κτλ. Παραβιαζεται η αισθητικη μου που εχω για το ανθρωπινο ειδος. Στα τραιναααααααααααααααα Υ.Γ. Και ενα κομματακι για να ισιωσουνε λιγο
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τι θα πει τσοντο...βίπερ;; Και πόσο τσόντα να ειναι ενα βιβλίο δλδ; Τοοοσο ακριβης περιγραφες εχει; Φάση "που μπαινει τι";;; δεν ξέρω ακριβώς αλλά νομίζω ναι...και έγκειται κυρίως στο σαδομαχιστικό σεξ συναισθηματική τσόντα, με ρομαντισμό αλλά και αρκετή ωμότητα.
mary Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 δεν ξέρω ακριβώς αλλά νομίζω ναι...και έγκειται κυρίως στο σαδομαχιστικό σεξ συναισθηματική τσόντα, με ρομαντισμό αλλά και αρκετή ωμότητα. Niaaaaaah, δε νομιζω να το διαβασω...Θα αρκεστω στη ταινια. ΥΓ. Αυτο ειναι το αγαπημεεενο μου gif απο τα minions!!! Αν ειχε και ήχο θα ήταν θεϊκο. Επιτελους βρηκα που να το "κολλήσω" 1
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 αυτό είναι σκέτη γλύκα !!!!το αγαπημένο μου! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 με ήχο είναι όλα τα λεφτά...όταν έχω bad mood βάζω να το δω...
mary Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ^ Εεεελα ρε συ! Οχι στα ελληνικα!! Χαλάει τα πάντα! Στα αγγλικα ο ήχος, μη σε πω και οι υποτιτλοι αν εχω ορεξη. Χανει πολυ στα ελληνικά Εχουν δικια τους γλωσσα τα άτιμα 1
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 πουλέτε, σήμερα ανακάλυψα ότι μέχρι και το επίθετο του Κανάκη ψεύτικο είναι. Ναι.
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ...και πάνω που έλεγα ότι μόνο εγώ κωλοβαράω ^ !
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 επ επ, δεν ξέρω τι κάνεις εσύ κολλητέ, εγώ πάντως δεν κωλοβαράω, μουχαχαχ.
caution Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Κάνεις έρευνα ε; Και εγώ... έχω βάλει στόχο να τερματίσω το youtube σήμερα. And things are looking up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις