linkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 βίπερ # viper in other news κατι εχει παθει ο κοσμος και δεν ειναι στα καλα του... Ποτε δεν ηταν στα καλα του ο κοσμος viper... 1
viper2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 true, true επισης πρεπει να φτιαξω το μηχανακι γιατι ζοριζεται να παρει μπροστα...
barbas22 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τελικα εκλεψαν και τον εγκέφαλο. Σοβαρα τωρα νομιζα οως δε μπορεί να χρησιμεύσει σε αλλο αμαξι.. Ελπίζω να έχεις "κάλυψη μερικής κλοπής" αδερφέ μου. Σε κατατρύχει* λέω. *δεν είναι ορθρογραφικό λάθος,όρα γέροντα ξυλοκόπο το γήρας κατέτρυχε. μας ψεκαζουν αδερφια Με τπτ καλό; Που είναι να πάμε για βαθειές ανάσες; 1
gatokoritso Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ακουσα πως το βιβλιο "50 αποχρωσεις του γκρι" θα γινει ταινια. Αξιζει/Λεει σα βιβλιο; Να το διαβαζα; Απο τη περιγραφη που διαβασα δε μου εκανε κατι ιδιαιτερο... Σα ροματζο περισσότερο μου φαινεται... ελεγα να του ριξω μια ματια για χαβαλε(παλια ειχα διαβασει κατι τσοντοβιπερ και ειχα λιωσει στο γελιο)αλλα μου ειπαν οτι υπαρχει μια κατασταση/σκηνη με ενα ταμπον.η λεξεις αηδια το περιεγραψαν.ευχαριστω δεν θα παρω
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 αλλα μου ειπαν οτι υπαρχει μια κατασταση/σκηνη με ενα ταμπον. Για πες
gatokoritso Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 δεν ρωτησα λεπτομεριες.δεν θελω να ξερω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Το καλοκαίρι έκανε θραύση. Υποτίθεται πως ήταν τρομερά πικάντικο. Εμένα λιγάκι βαρετό μου φάνηκε, αλλά έκανε μόδα κι από τότε έχουν βγει πάμπολλα, πολύ πιο πικάντικα. Εντάξει, η σκηνή με το ταμπόν (αν τη θυμάμαι καλά, δε με σημάδεψε κιόλας) μια χλιαρή φάση ήταν, σεξ πάνω στην περίοδο ή κάτι τέτοιο.
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ποτέ δε θα το κάνω αυτό γιατι ειναι λες και μαχαιρώνεις την άλληνα μικρός ειχα μπει σε ενα chat και μια με έλεγε οτι έχει και θέλει να την μοντάρω και να ρθεί Πάτραήταν 30κάτι κ εγώ 12-13-14? δε θυμάμαι με έκανε εντύπωση
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Φήμες λένε ότι η ποδηλατούπολη στη Λαγκάδα έχει και ποδήλατα μέσα, εκτός από καρότσια μωρού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις