Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τι μαλακία είναι κι αυτή πάλι;Παλούκωμα στο μπούστη το κανίκαβλο. Και πέρυσι σε ενα νοικιασμενο που ειχα μου το ειχαν παραβιασει επίσης αλλα δεν ειχαν πειράξει καλωδια κλπ. Στανταρακι καποιος απο γύρω ειναι αλλα ειμαι σίγουρος πως δεν εχω εχθρους αφου ακομα και σε όσους δεν πολυσυμπαθω μια καλημερα την εχω το κερας μου το τραγιο!
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνω στο αυτοκίνητο το πρωι. Πυλωτή. Παω να βαλω μπροστά κ δεν... Εμεινα απο μπαταρια λεω αφου ειδα κ το φωτάκι της καμπινας σε αλλη θέση απο το αυτόματο ανοιγμα με την πορτα. Δε γαμει λεω θα γεμίσω μπαταρία. Αποτέλεσμα. Παραβιασμενο αμαξι και είχαν κόψει τα καλωδια που δινουν εντολη τροφοδοσίας βενζινης. Σκοτωνω άνθρωπο κ δεν έχω μάθει ακόμα πόσο θα πάει το μαλλί. . Το οποιο παιζει κ να έγινε απο κακοήθεια και οχι για κλοπη. θείο stormrain ποιος σε έκαμε τέτοια μπινιά? α? να ρθω κει να τον κάνω με τα κρομμύδια
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μακάρι να ξερα Νικοκ παιδί μου. Αμα ηξερα θα ειχαν προβλημα...
leftermann Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 - θα πάμε αύριο στην γιορτή ή να κάνουμε λες καμιά κοπάνα; - ποιά γιορτή; - την γιορτή ρε, στο σχολείο - ποιός γιορτάζει; - το πολυτεχνείο ρε μπαγλαμά - χααχα, ναι, να του πάμε και πάστες. Παιδεία για το μπούτσο... 5
Chrisxxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Και πέρυσι σε ενα νοικιασμενο που ειχα μου το ειχαν παραβιασει επίσης αλλα δεν ειχαν πειράξει καλωδια κλπ. Στανταρακι καποιος απο γύρω ειναι αλλα ειμαι σίγουρος πως δεν εχω εχθρους αφου ακομα και σε όσους δεν πολυσυμπαθω μια καλημερα την εχω το κερας μου το τραγιο! Μηπως έχετε με κανεναν θέματα για το παρκινγκ; π.χ. Πυλωτη και να θεωρει τη θέση δικη του κλπ;
revolver1990 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μακάρι να ξερα Νικοκ παιδί μου. Αμα ηξερα θα ειχαν προβλημα... Πάντως το γεγονός ότι είναι η δεύτερη φορά που σου κάνουν το ίδιο πράγμα είναι ύποπτο.Κάποιον έχεις εκνευρίσει ή έχετε κάποιον κομπλεξικό στην γύρω περιοχή/πολυκατοικία.Οικογενειακός φίλος είχε το παρόμοιο θέμα με μικρότερες συνέπειες.Κάθε βδομάδα έβρισκε ένα σκατό σε μια σακούλα στο μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου του.Έβαλε κρυφή κάμερα και ησύχασε...ήταν ένας μαλάκας από την πολυκατοικία του που απλώς δεν γούσταρε ότι είχε καλύτερο αμάξι και τον έχεζε κυριολεκτικά. Μπορεί να θεωρείς ότι δεν έχεις πειράξει κανέναν όμως ποτέ δεν ξέρεις τι ψυχολογικά έχει ο άλλος.
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ειναι γιορτή αυριο ? κ μάλιστα του πολιτεχνίου ? wtfτέσπάμα μπω βράδυ με μαύρους φακούς επαφής σε εκκλησία (άμα έχει νυχτερινή ? όπως το λένε τέλος πάντων , δεν πάω κ δεν τα ξέρω) μπορούν να μου πουν τίποτα?
barbas22 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 - θα πάμε αύριο στην γιορτή ή να κάνουμε λες καμιά κοπάνα; - ποιά γιορτή; - την γιορτή ρε, στο σχολείο - ποιός γιορτάζει; - το πολυτεχνείο ρε μπαγλαμά - χααχα, ναι, να του πάμε και πάστες. Παιδεία για το μπούτσο... Ναι Λεφτέρη παιδί μου,ίσως είναι ενδεδειγμένος αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης,γιατί είδαμε που οδήγησε η εξαγορά του συνθήματος "μία-η-ντουντούκα-τέσσερις-εμείς". ...όχι θείο σνούμπα,δεν είναι πολιτικό topic,είναι κοινωνικό.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 @chris n' revolver πραγματικά δεν παίζει κανένα θέμα αυτό ειναι που με μπερδεύει. Οσο για το αμαξι ένα 500ρακι είναι και δεν το πήρα πολυ πρόσφατα πλας υπάρχουν άλλα κατα κρατος καλύτερα στην πυλωτή. Σκέφτομαι κι εγώ για καμερα , δεν είναι λογικό όλο αυτό. .
mary Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ακουσα πως το βιβλιο "50 αποχρωσεις του γκρι" θα γινει ταινια. Αξιζει/Λεει σα βιβλιο; Να το διαβαζα; Απο τη περιγραφη που διαβασα δε μου εκανε κατι ιδιαιτερο... Σα ροματζο περισσότερο μου φαινεται...
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τελικα εκλεψαν και τον εγκέφαλο. Σοβαρα τωρα νομιζα οως δε μπορεί να χρησιμεύσει σε αλλο αμαξι..
linkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μπορει να χρησιμευσει σε ιδιο μοντελο ακριβως... Περαστικα μαν και δωσε τοπο στην οργη. 2
giorgos147 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Τηλέφωνο πριν 10 λεπτά. Από καμία διαφημιστική λέω θα είναι, αλλά ας το σηκώσω. -Ναι γεια σας. Σας καλούμε από -Σας ευχαριστώ, δε με ενδιαφέρει. -Όχι, όχι. Έρευνα κάνουμε. -Σας ευχαριστώ, δε με ενδιαφέρει. -Έχουν μείνει λίγα άτομα και μας ενδιαφέρει η άποψη σας για να κλείσουμε. -Σας ευχαριστώ, δε με ενδιαφέρει. -Είστε από 18 μέχρι 24; -Ναι, αλλά σας ευχαριστώ, δε με ενδιαφέρει. -Καπνίζετε; -Σας ευχαριστώ, δε σας ενδιαφέρει. Γεια σας. και με ειρωνεία μου πετάει -Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε. Με έπιασαν τα νεύρα, της φώναξα, της το έκλεισα. Τώρα ο μαλάκας έχω τύψεις γιατί μπορεί να καιγόταν ο κώλος της κοπελιάς να τελειώσει. Γαμώτο. Αν το δεις, ξαναπάρε με. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ακουσα πως το βιβλιο "50 αποχρωσεις του γκρι" θα γινει ταινια. Αξιζει/Λεει σα βιβλιο; Να το διαβαζα; Απο τη περιγραφη που διαβασα δε μου εκανε κατι ιδιαιτερο... Σα ροματζο περισσότερο μου φαινεται... ρομάτζοτσοντοιδές βίπερ. γυναίκες άνω των 50 που το διάβασαν, ο άντρας απλά ευχαριστούσε τον συγγραφέα
viper2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 βίπερ # viper in other news κατι εχει παθει ο κοσμος και δεν ειναι στα καλα του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις