Gtr34 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Στο Κάτι ψήνεται στον Alpha συμμετέχει μοναχός lol
noob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 4,8 Ριχτερ στη Βόρια Εύβοια (Ιστιαία - Λουτρά Αιδηψού) Toν αισθάνθηκες και συ??
Gtr34 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 <p>γιατι οι μοναχοι δεν εχουμε ψυχη?</p> Και βεβαια εχουν, αλλα ειναι κατι ασυνηθιστο .
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Όχι αλλά βλέπαμε εκείνη την ώρα Ευαγγελάτο, ο οποίος δήλωσε στον αέρα ότι γίνεται σεισμός και να παραμείνουν ψύχραιμοι!
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 4,8 Ριχτερ στη Βόρια Εύβοια (Ιστιαία - Λουτρά Αιδηψού) σεισμοί καταποντισμοί μαμά dimitra ήρθε το τέλος!
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 σεισμοί καταποντισμοί μαμά dimitra ήρθε το τέλος! μη φοβάσαι τπτ, όσο έχεις εμένα 4
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 γιατί γερνάμε ? γιατί φθείρεται το υλικό μας σώμα ?αναρωτιέμαι εδώ και..... δεκα λεπτά κ δε βρίσκω απάντηση πιστευω πως θα ζήσω για πάντα αν καταφέρω να βρω τρόπο να μη γερνάω άλλο να πάθεις ατύχημα ή να σε δολοφονήσουν μιλάω τη φυσική φθορά πως θα μπορούσαμε να σταματήσουμε τη φθορά ? υπάρχει κανείς που θέλει να φτιάξουμε ομάδα έρευνας ?δεν ειμαι επιστήμονας αλλα δεν ψάχνω την λύση αλλα την ιδέα (μετά θα βρούμε και επιστήμονες )σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να γίνουμε άφθαρτοι μέσο της δυνατότητας αναζωογόνησης του σώματος που έχουν τα ερπετά. αν δεν υπάρχει τρόπος να τροποποιήσουμε το DNA μας με αυτό της σαυρας ίσως γίνεται με άλλους τρόπους που ίσως ανακαλύψουμε μελετώντας για τις ερπετοειδείς θεότητες στις παραδόσεις της Ελλάδας και όχι μόνοτο μυαλό μου ειναι έτοιμο να εκραγεί απο τις πληροφορίες ! ΤΟΣΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ !!1 μη φοβάσαι τπτ, όσο έχεις εμένα μαμά dimitra! πάντα εκεί για το γιο σου!η άλληνε με απαράτησε πριν καν με υιοθέτησει! 2
Gtr34 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ψαξε για "ελευθερες ριζες" και θα καταλαβεις γιατι γερναμε
noob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 γιατί γερνάμε ? γιατί φθείρεται το υλικό μας σώμα ? αναρωτιέμαι εδώ και..... δεκα λεπτά κ δε βρίσκω απάντηση πιστευω πως θα ζήσω για πάντα αν καταφέρω να βρω τρόπο να μη γερνάω άλλο να πάθεις ατύχημα ή να σε δολοφονήσουν μιλάω τη φυσική φθορά πως θα μπορούσαμε να σταματήσουμε τη φθορά ? υπάρχει κανείς που θέλει να φτιάξουμε ομάδα έρευνας ? δεν ειμαι επιστήμονας αλλα δεν ψάχνω την λύση αλλα την ιδέα (μετά θα βρούμε και επιστήμονες ) σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να γίνουμε άφθαρτοι μέσο της δυνατότητας αναζωογόνησης του σώματος που έχουν τα ερπετά. αν δεν υπάρχει τρόπος να τροποποιήσουμε το DNA μας με αυτό της σαυρας ίσως γίνεται με άλλους τρόπους που ίσως ανακαλύψουμε μελετώντας για τις ετεροειδείς θεότητες στις παραδόσεις της Ελλάδας και όχι μόνο το μυαλό μου ειναι έτοιμο να εκραγεί απο τις πληροφορίες ! ΤΟΣΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ !!1 Φίλε μου άνοιξε topic δε γίνεται δουλειά έτσι,πολλά τα ερωτήματα που θέτεις! 2
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πρέπει να βρούμε τρόπο να πολεμήσουμε το πρόβλημα στην ελευθερη ριζα του!!! βρήκα το λόγο που έγινα έτσι οπως έγινα βρήκα το λόγο που ήρθα εδω που ήρθατο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή απο αυριο και δε θα γεράσει κανείς σας!σας το υποσχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Gtr34 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή απο αυριο και δε θα γεράσει κανείς σας!<br><br> σας το υποσχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νicoc89 για το υπουργειο οικονομικων δουλευεις ;
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 γιατί γερνάμε ? γιατί φθείρεται το υλικό μας σώμα ? αναρωτιέμαι εδώ και..... δεκα λεπτά κ δε βρίσκω απάντηση πιστευω πως θα ζήσω για πάντα αν καταφέρω να βρω τρόπο να μη γερνάω άλλο να πάθεις ατύχημα ή να σε δολοφονήσουν μιλάω τη φυσική φθορά πως θα μπορούσαμε να σταματήσουμε τη φθορά ? υπάρχει κανείς που θέλει να φτιάξουμε ομάδα έρευνας ? δεν ειμαι επιστήμονας αλλα δεν ψάχνω την λύση αλλα την ιδέα (μετά θα βρούμε και επιστήμονες ) σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να γίνουμε άφθαρτοι μέσο της δυνατότητας αναζωογόνησης του σώματος που έχουν τα ερπετά. αν δεν υπάρχει τρόπος να τροποποιήσουμε το DNA μας με αυτό της σαυρας ίσως γίνεται με άλλους τρόπους που ίσως ανακαλύψουμε μελετώντας για τις ερπετοειδείς θεότητες στις παραδόσεις της Ελλάδας και όχι μόνο το μυαλό μου ειναι έτοιμο να εκραγεί απο τις πληροφορίες ! ΤΟΣΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ !!1 Γιατί από ένα σημείο και μετά ο οργανισμός σου δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στην οξείδοση που προκαλείς εσύ ο ίδιος για να ζήσεις.;ρ
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ο μαγαζάτορας/πίνωκολώνιες με τι νικ κυκλοφορεί εδώ αυτήν την σεζόν; ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις