cthulhucarbide Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μόνο με γυαλικο/πιατικο φευγει θυμος.εχω στην ακρη κατι ακυρα ποτήρια κούπες από τα bp αν γίνει η στραβη ξερω που να ξεσπασω αποτελεσματικα και οικονομικά. Δε νομίζω ότι δουλεύει προσχεδιασμένα αυτό.
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δε νομίζω ότι δουλεύει προσχεδιασμένα αυτό. ουτε καν λος , σε καταλαβαίνω , όποτε με φτάσανε σε σημείο να ξεφύγω έκανα πράγματα π μετάνιωσα δε παίρνεις χαμπάρι τι έχω κάνει σε έκρηξη , οποιος ξέρει τι ειναι berserk mode νιώθει γιαυτό αποφεύγω αναβολικά κ χιονάτη, ειμαι που ειμαι θα τύχει η κακιά στιγμή κ μετά γάματα δεν ελέγχεται εύκολα , αλλα με τα χρόνια το ελέγχω μια στάλα βαθιές αναπνοές, κλπ , τουλάχιστον όταν στραφείς σε άνθρωπο, οτι κ αν έχει κάνει τα αντικείμενα φτιάχνονται
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ουτε καν λος , σε καταλαβαίνω , όποτε με φτάσανε σε σημείο να ξεφύγω έκανα πράγματα π μετάνιωσα δε παίρνεις χαμπάρι τι έχω κάνει σε έκρηξη , οποιος ξέρει τι ειναι berserk mode νιώθει γιαυτό αποφεύγω αναβολικά κ χιονάτη, ειμαι που ειμαι θα τύχει η κακιά στιγμή κ μετά γάματα δεν ελέγχεται εύκολα , αλλα με τα χρόνια το ελέγχω μια στάλα βαθιές αναπνοές, κλπ , τουλάχιστον όταν στραφείς σε άνθρωπο, οτι κ αν έχει κάνει τα αντικείμενα φτιάχνονται True In other news Pizza για πρωινό. FML
leftermann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 σπιτική ελπίζω ε. Η χθεσινή πίτσα γαμάει το πρωί αν είναι σπιτική.
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 σπιτική ελπίζω ε. Η χθεσινή πίτσα γαμάει το πρωί αν είναι σπιτική. ειδικα η traditional ελληνικη σπιτικη pizza που εχει 5 οροφους ψωμι. NOT.
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πήγα να θεωρήσω την κάρτα ανεργίας κ άλλαξε κτήριο ο ΟΑΕΔ κ πρέπει να αλλάξω 2 λεωφορεία να πάω (κ να βρω και που ειναι)σκατά ειναι λίγο , φορτηγά ΜΕ ΣΚΑΤΑ!
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πεφτει στον δισκο του server το παρακατω http://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1118469100.html ανοιγεις pdf και ξεφυλιζεις βλεπεις το αποκατω Υγ: δεν εχει παιδια και γυναίκα...
leftermann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ειδικα η traditional ελληνικη σπιτικη pizza που εχει 5 οροφους ψωμι. NOT. η τραντίσιοναλ ελληνικη πίτσα έχει 5 ορόφους ψωμί και 154 ορόφους σαλαμοκάσερα. ΝΑΙ.
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 η τραντίσιοναλ ελληνικη πίτσα έχει 5 ορόφους ψωμί και 154 ορόφους σαλαμοκάσερα. ΝΑΙ. και σας την σερβιρουν μαζι με τα λοιπα χαπια...
leftermann Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 μας τις σερβίρουν μαζί με παγωμένη άμστελ σε ποτήρι από τον καταψύκτη.
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 μας τις σερβίρουν μαζί με παγωμένη άμστελ σε ποτήρι από τον καταψύκτη. θα πρεπει να σας αγαπανε πραγματικα και να νοιαζονται για την υγεια σας
barbas22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 πήγα να θεωρήσω την κάρτα ανεργίας κ άλλαξε κτήριο ο ΟΑΕΔ κ πρέπει να αλλάξω 2 λεωφορεία να πάω (κ να βρω και που ειναι) σκατά ειναι λίγο , φορτηγά ΜΕ ΣΚΑΤΑ! Είναι εκείνο που λέει ότι και η αναζήτηση του ΟΑΕΔ για δουλειά,είναι δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις