noob Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 χαααχαχα, Νουμπ, αν εκπέμψεις στα βάημπζ των ξανθομαλλουσών θα έχεις πολλλή πλλλάκα ε! Τοπ-μόνδελ θα μοιάζω ο πόστης.. Και ουρά τα γκομενάκια ε!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 θείο stormrain !! που χάθηκες ? α ? πειραματικός ειναι αυτός που βγάζει βλάβες κ κάνει λάθη Θα το χρησιμοποιω κι εγω λοιπον για να κανω bonding με τα ξαδερφοκλπ Τρεχω και δε φτανω τις τελευταιες μερες ο Διας εδωσε ρεσιταλ συνουσιας. Εμένα το άγχος μου είναι άλλο.. σε ποιο σουβλατζίδικο συγκεκριμένα κατέληξες..? Τη γειτονιά την είχα σίγουρη. χαχαχα εντελως προβλεψιμος ε? Λαμπρινακι, λιγο πιο πανω απο κειθε που υπολογιζεις τωρα. Σηλ οφ απρουβαλ. storm κάποιος σε ζητάει.. Μωρε ας ζηταει, δωρο μη θελει γιατι ξετετελεψε η ρακι.
nicoc89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 . Μωρε ας ζηταει, δωρο μη θελει γιατι ξετετελεψε η ρακι. δεν έχουμε να πιούμε ρακί
noob Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 λιγο πιο πανω απο κειθε που υπολογιζεις τωρα. Στο μυαλό μου είσαι!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Στο μυαλό μου είσαι! Μeh I'm everywhere.
noob Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μα ναι ρε συ σιγά το Μπαΐρακτάρη τώρα, δεν είναι και τίποτα το ξεχωριστό..
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Kαλα οτι πεθαινω πεθαινω για το συγκεκριμενο αλλα τι να σου κανω που δεν ηθελα να τα φαω κρυα και με μπινελικια στο καρμα
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εχθές ήταν η μόνη φορά που πήρα το κινητό στο τζιμ, και σήμερα ενός άλλου του το κλέψανε. Never again αυτό το ρίσκο.________________________________Κατατά, πήρα ένα κοτόπουλο νωπό και είχε ακόμα πούπουλα. Έβγαλα μερικά αλλά δεν πειράζει να φάω και καναδυό κοτσάνια ε;
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 του το κλέψανε την ώρα που ήταν στην αίθουσα του γυμ και το είχε μαζί του;κλειδωμένο στα αποδυτήρια με λουκετάκι για ήσυχο μυαλουδάκι
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Στα αποδυτήρια το είχε αφήσει, και λογικά δεν είχε λουκέτο. Και λογικά θα ήταν και κανα καλύτερο από το δικό μου. Για το κοτόπουλο τι λες Δήμητρα;
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 το κοτόπουλο όταν το παίρνω από τον κρεοπώλη μου το καψαλίζει.θα το κάνεις σούπα; αν όχι ντοντ γουορι, δεν τρως την πέτσα...
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Το καψαλίζει και φέυγουν τα πούπουλα; Με φλόγιστρο; Πρώτη φορά το ακούω. Ψητό θα το κάνω στον φούρνο αλλά την πέτσα την τρώω. Έχουν μείνει σε μερικά σημεία μερικά πολυ κοντά(~15mm) κοτσάνια που μάλλον τους ξέφυγαν. Τόχω βάλει να μαριναριστεί τώρα και μετά το ψήσιμο δεν ξέρω αν θα φαίνονται για να τα βγάλω όταν το τρώω. Το θέμα είναι αν κατά πόσο τρώγονται γιατί μερικά θα ξεφύγουν 1
scullyist Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή, δεν τρως το καλύτερο. edit-με προλαβε. υ.γ. 0,15mm εννοείς, αλλιως μιλάς για 1,5εκ. =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις