nicoc89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Για κάποιον λόγο τα ποστ σου όταν τα διαβάζω μου φέρνουν πάντα στο μυαλό Charlie the Unicorn. Τόσο σουρεάλ σε αρέσουνε κυράμ ? με αρέσουν οι τσίχλες αλλα δε τρώω γιατ γίνεται εθισμός κ τρώω 1-2 πακέτα τη μέρα κ με πονάνε τα δόντιαμ οτι νιώθω γράφω συγνώμη μα δε κρατιέμαι το πίνω δε με πίνει γιαυτό, κ δε χαλιέμαι οποιος μίσησε το nicoc κ τον έκραζε στα πόστ παιζει να ειναι τρελός η απλά κομπλεξικος συνεπώς γιατί να αλλάξω ζω στον κόσμο μ γουστάρω οτι κάνω το αγαπώ κ δε μιλάω για το γάρο φσσσσ το παιδί ΜΟΥ σε μικρή ηλικία, δεν είναι και πολύ γόης ο νικοτς; μαμα dimitra! θυμάμαι με την αμαξάραμ π πήγαινα βόλτα τα γκομενάκια τσι γειτονιάς 1
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 φτώχεια καταραμένη. Φτώχεια καταραμένη... Εδώ που τα λέμε, τον γάμησαν τον άνθρωπο, από τα 11 μύρια στο 1... Είναι σαν να λέμε, εσύ που παίρνεις 1100 τον μήνα, από αύριο θα παίρνεις 100. άντε να συνέλθεις μετά... Άμα ανοίξει κάναν λογαριασμό ενίσχυσης στην γιούρομπανκ, εγώ θα τον βοηθήσω τον καημένο.
noob Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ρε τον Αλβέρτο Βήτα τι του έμελλε να πάθει... Αίσχος,ντροπή,όνειδος! Λέφτερμανν μαζί σου..
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Στο σημερινό google doodle βλέπω συνέχεια ΒΥΖΙΑ. Τι να λέει αυτό για έμενα άραγε... http://g.co/doodle/uc93bm
nicoc89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μ λέει η γιαγιάμ μη λες κακές κουβέντεςτσι λεω τι ? με λέει μη λες κακές κουβέντεςτσι λεω τι εννοείς ? δε σε καταλαβαίνω με λέει μη λες κακές λέξειςμετά απο 10 δευτερόλεπτα βλέπει κάτι στις ειδήσεις κ λέει "το μπούστη θα μας ρίξει κ άλλα χαράτσια" χαχααχχαχαχα
BadBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 International Stout Day σήμερα. Λέω να αρχίσω με μια Guinness Extra Stout για αρχή. Πείτε προτάσεις για τη συνέχεια, θα επισκεφτώ κάβα σε λίγο.
viper2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Στο σημερινό google doodle βλέπω συνέχεια ΒΥΖΙΑ. Τι να λέει αυτό για έμενα άραγε... http://g.co/doodle/uc93bm what? Οπως και να εχει, εχει γελιο.
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Στο σημερινό google doodle βλέπω συνέχεια ΒΥΖΙΑ. Τι να λέει αυτό για έμενα άραγε... http://g.co/doodle/uc93bm για την μαλακία που πάει σύννεφο
athlios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εχω καταληξει οτι ολες οι τσεχικες ειναι πανω κατω το ιδιο νεροπλυμα. Ποτε θα παμε στην τσεχα να το διαπιστωσουμε παρεα? να ανοιξω τοπικ?
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 τι τόπικ; "Πότε θα πάνε ο Λεφτερ και ο Άθλιος στην τσέχα;"; Άνοιξε. Να πάμε, να πάμε. Έχω καιρό να πιώ κάνα καλό νερόπλυμα. Γαμώ την σκλαβιά μου. 1
athlios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 ηθελα να το κανω πιο επισημο, να κοψουμε καμια βασιλοπιτα αλλα σε παω ενα 1on1 καταταλλα, σου βρηκα οχημα για το 14.
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 τι είναι αυτό ρε μαλάκα; Άμα ξεχαστώ και πάω και κάτσω τέρμα πίσω θα σηκωθεί σούζα. Σε πρασινάκι βγαίνει; Πορμπαγκά έχει μεγάλο; Αερόσακους; 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) για την μαλακία που πάει σύννεφο oh my, πως κάνεις έτσι, δεν είδα και αιδοία... what? Οπως και να εχει, εχει γελιο. i was being (self) sarcastic... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2013 από Material_Defender_1032
Προτεινόμενες αναρτήσεις