dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και εδώ ακριβώς έγκειται το λαθος του αγαπητού Νικοκ. Την τελευταία φορά που τσέκαρα η Δήμητρα δεν ήταν αδερφή μου. Πλας εγώ είμαι νιατο αλλά αυτό είναι δευτερευουσης σημασιας. ναι δεν είναι αδερφή μου, δεν μου ζητάει δανεικά τα εσώρουχά μου...
g_alkis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ποια pringles και αηδίες. Caprice. Δεν γίνεται να σταματήσεις με τίποτα. 2
linkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ποια pringles και αηδίες. Caprice. Δεν γίνεται να σταματήσεις με τίποτα. Παρε ενα κουτι pringles αυτα με το τυρι και αμα δεν φας το (μεγαλο) κουτι σε 3 λεπτα να μην σε λενε Αλκη.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ναι δεν είναι αδερφή μου, δεν μου ζητάει δανεικά τα εσώρουχά μου... χαχαχα με γυναικεία εσώρουχα εχω τη φιλοσοφία μου η οποια περιεχει λέξεις που θα λογοκριθουν. Αλλα ναι ομολογουμενως τα προτιμω στις γυναίκες. Αρκει να μην ειναι η αδερφή μου βέβαια. *pong
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 χαχαχα με γυναικεία εσώρουχα εχω τη φιλοσοφία μου η οποια περιεχει λέξεις που θα λογοκριθουν. Αλλα ναι ομολογουμενως τα προτιμω στις γυναίκες. Αρκει να μην ειναι η αδερφή μου βέβαια. *pong ώπα ώπα basta pepito, "έχεις τη φιλοσοφία με τα γυναικεία εσώρουχα... θα λογοκριθούν" ελπίζω να μην έχεις φετίχ τύπου με αυτά και να τα φοράς.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχει v for vendetta πουθενά σήμερα; Ποια pringles και αηδίες. Caprice. Δεν γίνεται να σταματήσεις με τίποτα. Βάλτα στην κατάψυξη να παγώσουν και πάθε πλάκα. 3
Gtr34 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχει v for vendetta πουθενά σήμερα; Βάλτα στην κατάψυξη να παγώσουν και πάθε πλάκα. Star, 22.00 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 ώπα ώπα basta pepito, "έχεις τη φιλοσοφία με τα γυναικεία εσώρουχα... θα λογοκριθούν" ελπίζω να μην έχεις φετίχ τύπου με αυτά και να τα φοράς. Meh ας πουμε απλα πως το να τα φοράω εγω δεν ειναι αυτο ακριβώς που ειχα στο μυαλο μου. Αλλα καλή η προσπάθεια @noob μπηχτή για τον Luuuicifeeer. Πως το θέτεις ετσι, ξες τωρα πως πανε αυτά. Τελικά για όποιον το χε αγχος κατέληξα σε γειτονιά.
gang Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 τι 10 likes μου βγάζει στο προφίλ μου;;;; Σου έβαλαν όριο στα like. Έεεεε έχεις ξεκωλιαστεί... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καλε αυτό αυξάνεται...gang εμείς εδώ στο βορρά είμαστε χαλλλλαροί πίνοντας το φραπόγαλό μας με καλαμάκικαι κάνουμε likes
revolver1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σου έβαλαν όριο στα like. Έεεεε έχεις ξεκωλιαστεί... gang-bang.
noob Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δήμητρα μπορείς να μου κάνεις ένα.. ..like? Έχω μόνο 1. 1
gang Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καλε αυτό αυξάνεται...gang εμείς εδώ στο βορρά είμαστε χαλλλλαροί πίνοντας το φραπόγαλό μας με καλαμάκι και κάνουμε likes που θα μου πάει θα έρθω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις