nicoc89 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 να σε υιοθετήσω;; έστω και προσωρινά μέχρι να βρεις τους δικούς σου νιιι μαμά dimitra!! με ήρθε ιδέα θείο stormrain!!
noob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 τη μυρωδιά, έχω ρίξει μπινελίκια στους τύπους που μπαίνουν με τα junk foodια στα μμμ. Στα 'λεγα storm.
viper2005 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχα για τη μυρωδιά ή τη στήριξη? την μυρωδια βεβαιως βεβαιως.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 νιιι μαμά dimitra!! με ήρθε ιδέα θείο stormrain!!
gatokoritso Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 να σε υιοθετήσω;; έστω και προσωρινά μέχρι να βρεις τους δικούς σου νιιι μαμά dimitra!! με ήρθε ιδέα θείο stormrain!! 2
barbas22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 θα βάλω ταινία κ θα ξυπνήσω σε κανα γηροκομείο κανα πρωί κ δε θα πάρω χαμπάρ Κοιμήθηκε 25 και ξύπνησε 50.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Aaaand we're screwed. Εν τω μεταξύ αν εγω είμαι θείος σου και η dimitra_m3 μαμα σου, εγω κι εκείνη τι είμαστε αυτόματα? Επίσης τελικά λόγω επικείμενης μπόχας και χασιμου της θερμοκρασίας των σουβλάκιων, έκλεισε προς γειτονιά μεριά.
noob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εν τω μεταξύ αν εγω είμαι θείος σου και η dimitra_m3 μαμα σου, εγω κι εκείνη τι είμαστε αυτόματα? Όντως εδώ το έχει χάσει λίγο αλλά επειδή ο Λούσι εξαφανιζόλ έψαχνε απεγνωσμένα κάποιον mod διαθέσιμο. Πήρε το μάτι μου τη Υin στο οφίσιαλ φίτνες θρέντ.Νίκοτς ψάξου!
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Aaaand we're screwed. Εν τω μεταξύ αν εγω είμαι θείος σου και η dimitra_m3 μαμα σου, εγω κι εκείνη τι είμαστε αυτόματα? Επίσης τελικά λόγω επικείμενης μπόχας και χασιμου της θερμοκρασίας των σουβλάκιων, έκλεισε προς γειτονιά μεριά. αδερφές
g_alkis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 τη μυρωδιά, έχω ρίξει μπινελίκια στους τύπους που μπαίνουν με τα junk foodια στα μμμ. Ο συνδυασμός ιδρωτίλας και γυρίλας σε κλειστό μη αεριζόμενο χώρο είναι μπόχα Πρόσθεσε και σακούλες με 3-4 κιλά σκόρδα κρεμμύδια από το Καπάνι και είσαι σε ένα παραλήρημα μυρωδιών. "Εγώ Μαρτίου μένω αλλά κατέβηκα κέντρο να πάρω σκόρδα και κρεμμύδια".
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και εδώ ακριβώς έγκειται το λαθος του αγαπητού Νικοκ. Την τελευταία φορά που τσέκαρα η Δήμητρα δεν ήταν αδερφή μου. Πλας εγώ είμαι νιατο αλλά αυτό είναι δευτερευουσης σημασιας.
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πρόσθεσε και σακούλες με 3-4 κιλά σκόρδα κρεμμύδια από το Καπάνι και είσαι σε ένα παραλήρημα μυρωδιών. "Εγώ Μαρτίου μένω αλλά κατέβηκα κέντρο να πάρω σκόρδα και κρεμμύδια". Ευτυχώς, δεν τα είχες φάει...
noob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και εδώ ακριβώς έγκειται το λαθος του αγαπητού Νικοκ. Την τελευταία φορά που τσέκαρα η Δήμητρα δεν ήταν αδερφή μου. Πλας εγώ είμαι νιατο αλλά αυτό είναι δευτερευουσης σημασιας. Μπηχτή για τον Λούσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις