BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 αγαδγδαδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 μερααα. ειμαι αρρωστη Περαστικά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 μερααα. ειμαι αρρωστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 μερααα. ειμαι αρρωστη Kι εγω ρε γαμώτο. Φεύγει το ρονάλ σύννεφο. (ναι οκ δεν κάνει καλό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Πετάξτε τα ρονάλ και πιάστε το φάρμακο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ει απο μακρια οι προτασεις για φαρμακα, μη μας κολλησουν κιολας... sellers βικς βαλε στη μυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Sellers ψησου να σε φέρω να βάλεις counterpain στη μύτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Στη μυτη ειναι οκ, καποτε ειχα τραβηγμα στους προσαγωγούς και επιχείρησα να βαλω counterpain. Κλαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δε ξέρω,μία φορά τόλμησα, και έτρωγα σούτια ένα ολοκληρο απογευμα. Πρεπει να καίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 καποτε ειχα τραβηγμα στους προσαγωγούς και επιχείρησα να βαλω counterpain. Κλαμα. Κάποτε έτριψα μια κοπέλα με counterpain ψέματα ήταν μια άλλη βιετναμέζικη σε μικρό στρογγυλό κόκκινο κουτάκι με ένα αστέρι πάνω, και καπάκι ξεχάστηκα και έπιασα το πουλί μου. Κτηνωδία. Nα κάπως τέτοιο στυλ ήταν Γαμούσαν αυτές. Οι counterpain μπροστά τους είναι βιτάμ για το ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ωπα τιγρη. Ηρεμα με το εργαλειο εκει κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μήπως είχες βάλει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Άσε ψηλέ, δεν έφευγε με τίποτα η κάψα...έτρεχα γύρω γύρω φωνάζοντας και τελικά μόνο όταν τον ξέπλυνα με παγωμένο γάλα ίσιωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Άσε ψηλέ, δεν έφευγε με τίποτα η κάψα...έτρεχα γύρω γύρω φωνάζοντας και τελικά μόνο όταν τον ξέπλυνα με παγωμένο γάλα ίσιωσε. Σε νιωθω. Γαλα δεν δοκιμασα αλλά οσο νερο, σαμπουαν και τα σχετικα και αν εριξα δεν εφευγε με τιποτα. Πρεπει να μας πει ο Λεφτερ γιατι συμβαινει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Γάλα ή γιαούρτι να βάζεις, γιατί μόνο αυτό ξεπλένει αυτά τα καυστικά έλαια που έχουν μέσα αυτές οι αλοιφές. Το ίδιο και όταν φας κάτι καφτερό, μόνο με γάλα/γιαούρτι φεύγει η κάψα, με νερό όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις