BadBoy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πείτε λίγο γιατί θα σκάσω, σειρά με εξωγήινους που έπαιζε το καλοκαίρι στο Σκάι, αργά το βράδυ (1-2).
Gtr34 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Την πετυχα την κυριακη αργα μετα τις 12 ριξε μια ματια στην σελιδα του σκαι στο προγραμμα
BadBoy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Την πετυχα την κυριακη αργα μετα τις 12 ριξε μια ματια στην σελιδα του σκαι στο προγραμμα Ευχαριστώ για την προσπάθεια, αλλά το μόνο που βρήκα είναι ένα ντοκυμαντέρ του National Geographic που έπαιξε την Κυριακή στις 12μισι. Δικό μου λάθος που δεν το διευκρίνησα, αλλά ψάχνω σειρά φαντασίας. Όσο για το "V", έπαιζε το καλοκαίρι αργά το βράδυ; Αν ναι, μάλλον αυτό είναι.
Voziniotis-3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 αν βαλω αυτες τις ετοιμες πιτσες που θελουν 10 λεπτα στον φουρνο , σε φουρνο μικροκυματων, θα γινουν;
michael92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 αν βαλω αυτες τις ετοιμες πιτσες που θελουν 10 λεπτα στον φουρνο , σε φουρνο μικροκυματων, θα γινουν; Θα γίνουν πεινιρλί.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Σπιτάκια και μανούλες, και αδερφές και θείες. Δεν έχεις κοιμηθεί καλά την προηγούμενη νύχτα, και νυστάζεις όλη μέρα. Αποφασίζει λόγω ντάγκλας να κοιμηθείς στις 10 το βράδυ, για να στανιάρεις με ένα 11ώρο γαμάτο. Και σε ξυπνάει ένα τηλέφωνο στις 11, και στις τρεισίμιση για άγνωστο λόγο ξυπνάς και δεν ξανακοιμάσε ούτε με σφαίρες. 3,5 ώρες στριφογύρισμα στο κρεβάτι μόνο για να σηκωθώ στις 6,5 να βρίσω την ατυχία μου στο ινσομνια. αν βαλω αυτες τις ετοιμες πιτσες που θελουν 10 λεπτα στον φουρνο , σε φουρνο μικροκυματων, θα γινουν; Όχι
nicoc89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 καλημέθρα έβλεπα στον ύπνομ οτ ειχα μαυρα μαλλιά μισά ράστα και μισά ίσια κανονικάσε κάποια σημεία ήταν άσπρα σα το γάλα σε σχήμα κεραυνού πρέπ να κάνω έτσ τα μαλλιάμ ,με άρεσαν κάνει κρύο σήμερα α? 10 βαθμούς έλεγε εδω πριν λίγο
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 και γω έβλεπα όνειρο χθές οτι αγόρασα apple ipad air ααχχ μόνο στο όνειρο θα μείνω μου φαίνεται...που να βρω λεφτά. καλημέθρα... 1
nicoc89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 εγω αγόρασα στα αλήθεια κάτι σε ενα παιχνίδι του facebook με sms και δε με ήρθαν τα πράματα επικοινωνώ με την εταιρία του παιχνιδιού και ενώ μου μίλαγαν στα Ελληνικά στο ticket και μου ζήτησαν στιχία , τους τα δίνω (μαζι με τα sms codes ) και αρχίζει να μου μιλάει ενας άλλος στα Αγγλικά .στο τέλος μου ειπε να μιλήσω με την εταιρία που στέλνεις τα sms και όταν προσπαθώ να ανοίξω ticket σε αυτούς με λέει εδώ και 15-16 ώρες και στη σελίδα τους στο fb δεν αναφέρει κάτι ------------------------------------------Maintenance Break Your timing is impeccable! We're temporarily down for maintenance. Please check back soon while we make updates to the site.-----------------------------------------------------------------------με φάγανε τα 6 euro αφού όλα έγιναν σωστά και το μόνο που δεν έγινε ηταν να λάβω τα items γιατι δεν μου τα δίνουν ?α?? 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχ . μάλλον συντηρηση κάνουν το σύστημα τους
leftermann Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 μαλακοπίτουρες της εφορίας ναούμ. Δεν με δίνουν φορολογική ενημερότητα ονλάην, πρέπει να πάω από εκεί. Γιατί; Δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ξερωγώ; Κακό χτικιό να τους εύρη...
noob Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 κάνει κρύο σήμερα α? 10 βαθμούς έλεγε εδω πριν λίγο Γύρισες στο Κόσοβο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις