gatokoritso Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 LooooooL! Ιν αδερ νιους ,άλλαξε η ώρα .Τώρα το πήρα χαμπάρι 3
nicoc89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 σπέθρα χθες το βράδυ γύριζα με τα πόδια σπίτι κ σε μια φάση ακούω απο κάπου ψαλμωδίες σε περίεργη διάλεκτο(όπως στις ταινίες )εχέστηκα , σταμάτησα και προσπαθούσα να καταλάβω απο που ακούστηκε κ με φάνηκε οτι ήταν μια γυναίκα μεσα στον κάδο είχα δει το nothing left to fear ποιο πρι τώρα π το σκέφτομαι αυτό ήταν , με φάνηκε οτι το άκουσα επειδή είχα δει την ταινίαείμαι σίγουρος τι μπορεί να σε κάνει μια ταινία
nicoc89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 μυρωδιές παντού , έντονες μυρωδιές και ήχοι αλλα ξεραΐλα σήμερα , ξεραΐλα και βαρεμάρα δεν ξέρω , τι να πω , δεν ξέρω γιατι όλοι βαριούνται δε βρίσκεις ενα άνθωρπο για βόλτα , δε βρίσκεις για απλή βόλτα όχι για καφέ (εφόδων δεν έχουν λεφτά για καφέδες) έτσι απλα να πας , πχ να πας θάλασσα ή κάπου με θέα να μιλάς κ να αγναντεύεις τη θέα, για ότι νανε να μιλάς αρκεί να περνάει η ώρα ευχάριστα πφουυυυ έτσι έτσι κυράμ να σε στα high σουγεμίσαμε κλαψάριδες κ κλαψαρίδες
g_alkis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Είπες το ποιηματάκι σου στη γιορτή του σχολείου νικοκ;
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το ινσομνιακό μήνυμα της μέρας από το youtube.Ρίξτε κ μια ματιά στα σχόλια να λιώσετε με τα ομοφοβικά χριστιανοταλεμπάνια.Enjoy
leftermann Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Έφηβος θα κάνει γκέι σεξ για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό Να θυσιαστεί εν ονόματι της τέχνης ετοιμάζεται ένας 19χρονος φοιτητής στη Βρετανία. Ο φοιτητής ανακοίνωσε τα σχέδια του να χάσει την... παρθενιά του μπροστά σε ακροατήριο -στο πλαίσιο μιας “περφόρμανς”- αλλά δεν το έχει πει ακόμη στους γονείς του!
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ούτε 8 το πρωί και αρχίσανε τα τύμπανα. Θα μας τα πάρουν τα αφτιά σήμερα
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερες..Σημερα δεν εχει δουλεια λογω ημερας και σηκωθηκα κατα της 9:30 και με λεει η μανα μου για παρελαση θα πας..Ασε μας πρωι πρωι ....Ειδα στο ονειρο μου οτι μαζευα ελιες με κατι ωραια γκομενακια ολα τα λεφτα... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2013 από Liverpool89
caution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Φραπεδάρα σε μέγεθος Βαυαρικού μπυροποτηρου και interne. Και έχει και πολύ φως εδώ μέσα οπότε δεν το αποκλείω να φορέσω και γυαλία ηλίου. O Lebowski μπροστά μου σήμερα φαντάζει αγχωμένος...
gatokoritso Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ξυπναω και το ρουτερ εχει χασει ολα του τα αποθηκευμενα.εχασα μια ωρα απο τη ζωη μου να το φτιαξω.νομιζω οτι δεν ξεχασα κατι..παω να αραξω ντρινννν το τηλεφωνο: εγω:ναι φιλη αχρηστη στη τεχνολογια:το ιντερνετ χαλασε!!!! εγω:καλημερα και σε εσενα.κοιτα να δεις συμπτωση σε εμενα μου ειχαν διαγραφει ολες οι ρυθμισεις στον οτε ειπαν οτι μπορει να φταει καμια διακοπη ρευματος.παρε τους ενα τηλ δεν χανεις κατι.θα σε βοηθησουν. φιλη:γιατι να παρω τον οτε αφου εχω εσενα που τα ξερεις ολα...ελα βοηθα!! εγω:*eyeroll* οκ αλλα σημερα ειναι αργια παρε αυριο κατα τις μια. φιλη:οκ!!!τα λεμε αυριο!( *facepalm*) προτιμησε να περιμενει μια ολοκληρη μερα χωρις ιντερνετ απο το να παρει τηλ(δωρεαν) στον οτε... 2
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 και τηλ. (δωρεάν) στον οτε να έπαιρνε, πιστεύεις ότι θα καταλάβαινε τι έπρεπε να κάνει; προφανώς και θα της φαίνονταν όλα κινέζικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις