leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 καλή φάση θα είναι. Θα κάτσω στην ΕΤ3 να το δω, με μπυρόνια και πατατάκια. Ουπς, σκατά, δεν υπάρχει ΕΤ3. Θα πάω να το δω λάηβ.
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ωχ, σοβαρά τώρα, θα δειξει η ΔΤ τη παρελαση της θεσσαλονίκης εφέτο; Ετ3 δεν εχουμε, ποιος θα καλύψει το γεγονός; Ε;
athlios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 τι μαγεία; Να βγω μπαλκόνι να δω; τη θερμαϊκιλα θα λεει ρε μπαρμπα. Τοσα χρονια εισαι δω, ακομα?
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 σήμερα γύρω στις 12.30 με 13 παρά είχανε πρόβα τα μαχούμενα! έσκιζαν τον ουρανό και κάνανε τρομερούς ελιγκμούςπαραλίγο να με πατήσει και αμάξι με το να έχω το βλέμμα μου μονίμως στραμμένο προς τον ουρανό...
leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ξεσκουριάζω Περπατώντας - Πεζοπορία στο Όρος Κάκκαβος Θα μας φάει ο ποδαρόδρομος Κυριακάτικα, γαμώ την γκαντεμιά μου. Δείτε και τα σχόλια από κάτω, έχουν πλάκα. Ο άλλος χρειάζεται ολόκληρο γραφιστικό γραφείο με κανονικό ωράριο και τρελό κόστος για να κάνει το αφισάκι. Μέχρι κι ο γιός μου στο ms paint το φτιάχνει αμαλάχειναούμ...
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 σήμερα γύρω στις 12.30 με 13 παρά είχανε πρόβα τα μαχούμενα! έσκιζαν τον ουρανό και κάνανε τρομερούς ελιγκμούς παραλίγο να με πατήσει και αμάξι με το να έχω το βλέμμα μου μονίμως στραμμένο προς τον ουρανό... Και τη τεταρτη το ιδιο. Ημουν οδοντιατρο και μια να ακουω αυτα πανω απο το κεφαλι μου, μια να κραταω το στομα ανοιχτο με τον αναρροφητήρα, μια να με μιλαει ο γιατρος.... Με πονοκέφαλο γυρισα σπίτι
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εγώ στον οφθαλμίατρο πήγαινα και μετά δεν άκουγα τπτ...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εγώ στον οφθαλμίατρο πήγαινα και μετά δεν άκουγα τπτ... Σε ΩΡΛ έπρεπε να πας τότε.
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μουαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ο ΩΡΛ μου είναι τοιούτος και συνέχεια τραγουδά...σίγουρα δεν θα άκουγα τπτ μετά
leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 τοιούτος ο ΩΡΛ; Σπάνιο. Συνήθως οι τοιούτοι γίνονται δερματολόγοι... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 και όμως, παρόλες τις προτιμήσεις του, είναι εξαίσιος ιατρόςείχα βρει και τοιούτο οδοντίατρο
leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κάτι σε τραβάει στους τοιούτους με φαίνεται...
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έλκονται από μένα
nicoc89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 σπέθρα μεταφέρω σεξωτερικό οτι θέλω να κρατήσω γιατι θα κάνω format και βρήκα ενα τραγούδι που δε θυμάμαι να το έγραψα το μικρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι γουστάρει τη Νεφέλη μα λεει πως δεν το θέλει τα παίρνει στο κρανίο , αρπάζει το πριόνι η Νεφέλη στο σαλόνι αράζει βραδύ μόνη κ το μικρό μπιζέλι της σπάει την πόρτα μπαίνει αυτή του λέει τι τρέχει το κεφάλι της το παίρνει μα αυτή ακόμα αντέχει και αρχίζει τρέχει, φεύγει χωρίς κεφάλι τώρα το μπιζέλι δεν την θέλει και αυτή τώρα δεν βλέπει που πηγαίνει και σκοντάφτει σε κολόνες την βιάζουνε χελώνες τι ήθελες και εσύ Νεφέλη θα ήσουν τώρα παντρεμένη με τον κύριο μπιζέλι θα είχες βίλα στην Κυψέλη τι υπάρχει δω μέσα στο pc..
Προτεινόμενες αναρτήσεις