leonidas_fs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ανθότυρο είναι δυνατό ρε! Όπως και το μανούρι!
thanosf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πρώτη φορά τρώω νόστιμο ανθότυρο. Πω πω γαμάτο ήταν. Ξηρό ή μαλακό?
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ξηρό ή μαλακό? δεν ξέρω τι απάντηση περιμένεις. Μαλακό ήταν γενικά. in other news, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το one note.... http://www.insomnia.gr/topic/504383-microsoft-onenote-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7crossplatform/
gatokoritso Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 και που λετε εχω παρατησει τον υπολογιστη να κατεβαζει τα δικα του και παιζω με το κινητο.καποια στιγμη ριχνω μια ματια στο ρουτερ κανενα φωτακι αναμμενο.λεω ο οτε κανει παλι παρτι.παω και παταω το on/off για επανεκκίνηση.τιποτα το ξανακανω.διχνει ολα τα φωτακια και σβηνει.βρε καλο μου βρε χρυσο μου.ξανα επανεκκινηση ξανα τα ιδια.το βγαζω και το ξαναβαζω στη μπριζα.τιποτα γαμω τα παντα!!!αρχιζει να χτυπα το στερητικό συνδρομο!σε μια στιγμη αναλαμπης αλλαζω τη lan θυρα που ειναι συνδεδεμενο το pc.oh lord ξαναλειτουργησε!κανω το σταυρο μου στο αγιο πνευμα που με ενεπνευσε! υγ.τι σκατα επαθε και δεν λειτουργουσε?μα γιατι να χαλανε ολα ρε γαμωτο?
leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 σήμερα είχαμε γιορτή στο σχολείο. 6 Παιδιά ήρθαν από την τάξη μας, από τα 25. Ντιπ πατριωτική συνείδηση δεν έχουμε, ντιπ δεν τιμούμε τους αγωνιστές της ελευθερίας, ντιπ δεν σεβόμαστε την ιστορία και τις λαμπρές στιγμές του έθνους... Σημαία δεν βγάζει κανείς πλέον στο μπαλκόνι, και όσοι βγάζουν το κάνουν για πλάκα. Φωτιά να πέσει να μας κάψει.
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τι μαγεια ειναι αυτη στους αιθερες της Σαλονικης
gatokoritso Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 σήμερα είχαμε γιορτή στο σχολείο. 6 Παιδιά ήρθαν από την τάξη μας, από τα 25. Ντιπ πατριωτική συνείδηση δεν έχουμε, ντιπ δεν τιμούμε τους αγωνιστές της ελευθερίας, ντιπ δεν σεβόμαστε την ιστορία και τις λαμπρές στιγμές του έθνους... Σημαία δεν βγάζει κανείς πλέον στο μπαλκόνι, και όσοι βγάζουν το κάνουν για πλάκα. Φωτιά να πέσει να μας κάψει. καλα γυμνασιο-λυκειο μας κυνηγαγαν με απουσιες.τα ειχαμε κανει πλακακια με τους απουσιολογους και φευγαμε με βαρδιες
nicoc89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 α γιορτή είχε και γιομίσανε τα λωφορεία πιτσιρίκια ?μπαίνω το πρωί και καθόντουσαν δυο μανάδες σε 4πλη θέση αντικριστά με δυο μικρά η καθεμία σε μια φάση αρχίζει απ το πουθενά να κλαίει το ένα και να λέει "ΜΕ ΠΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΙΑΖΕΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!"μανούρα κ αναρχίαδαιμονισμένα πλάσματα ! διαολιάααααααααα
leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Με το gay pride θα συνδυαστεί η φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη 2
status Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Με το gay pride θα συνδυαστεί η φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη Χαρά ο Λέφτερμανν..;ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις