leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 γειά σου Κόζιον ήρωα! Να παίξουμε παρέα καμιά φορά βρε. Καλό παιχνίδι είναι.
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ναι πρέπει να γαμάει - αλλά για κάποιο βλαμμένο λόγο (Atari?) δεν το είχα ανοίξει καν ποτέ να δω τις οδηγίες
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 τι οδηγίες μωρέ, ναυμαχία παίζαμε μικροί σε ένα φύλο χαρτί.
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το χειρότερο παιχνίδι με χαρτί ήταν ένα που έγραφες όνομα πράγμα ζώο κτλ από κάποιο γράμμα της αλφαβήτου, τυχαίο. Βαρεμάρααααα...
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 πφφφ, η γενιά του ατάρι θεωρεί βαρετά τα κλασικά ψυχαγωγικά παιχνίδια. Ζώο-φυτό, ναυμαχία... ΣΟΣ έπαιζες ρε; Τρίλιζα; Ή μήπως παίζεται το ατάρι πάνω στο θρανίο; 1
athlios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ολα τα μουνια αυτο παιζαν. ε τι να καναμε δηλαδη 1
caution Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Α χέσε ρε παππού που θα κάνεις mention στην γενιά μου την ραδιενεργή (λίγο πριν δηλαδή) 1
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ρε τράβα να την πλένεις, να την καθαρίσεις, να την σενιάρεις, μην την βγάλεις μεθαύριο στο μπαλκόνι και είναι βρωμερή και ζαρωμένη, που σου φταίει το τσερνομπίλ για όλες τις μαλακίες της γενιάς σου τώρα ντε.
caution Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Και α ου και Ελλαδάρα πάντου ρε! ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΥΝΩ ρε πουσταράδες ανθέλληνες/κομμουνιστές/μασόνοι/αδερφές/καιοποιοιαλλοιεχθροιμουδιαφεύγουν που θέλετε να μας κλέψετε μέχρι και την φέτα! Θα το πετάξουμε το κοντάρι έξω ΡΕΕε!
leftermann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 μην ξεχάσεις να την σιδερώσεις κιόλας. Εγώ πάω για ύπνο, αύριο έχω σχολείο, αλλά ευτυχώς μετά έχει τριήμερο! Παρασκευή γιορτούλα, ποιηματάκι κλπ, και Δευτέρα παρέλαση, δεν θα πάω όμως παρέλαση, θα πάω στο γαλατικό χωριό για ψάρεμα, ελπίζω να με συγχωρέσουν τα ορφανά του Μελιγαλά. Καλυνήχτα, σύντροφε Κόζιον.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 πόσο γουστάρω όταν τα τρολ μου μπαίνουν ανυπόμονα στο προφίλ μου με τη κρυφή λαχτάρα να φάει πέρμα ο Τόξο.Είναι το χαιλαιτ της ινσομνιακής καριέρας μου. Πιο πάνω δε πάει κ αν πάει μόνο εγώ θα το φτάσω.
BadBoy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εγώ από τη μεσαία Μάλλον θα είναι η καλύτερη, οπότε λέω να την αφήσω για το τέλος. Ας ξεκινήσω με Hardcore IPA, που είναι ψιλοστάνταρ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις