Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Saw that too Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Tι? Ομελέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ομελέτα. Eγκρινω. Μπορεις να συνεχισεις στην τροφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν έχει μανιτάρια κ πιπεριά στείλε κ κατά Δροσιά μεριά κανά κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Eγκρινω. Μπορεις να συνεχισεις στην τροφη. Με σπανάκι, τυρί, μπέικον και μανιτάρια, να προσθέσω. Τόξο, σε πρόλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πωπωωωωω σιελοροια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Με γκουστα! Με πεινασες, παω προς αναζητηση τροφης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το πρωινό μου ήταν μισός καφές, 2 ντεπόν, 1 νορτζέσικ, 3 δάχτυλα ρακή, και 1 κομμάτι χτεσινή πίτσα. Τοξοβόλε ψήσου να μου τον φορέσεις τώρα που είσαι Ελλάδα, νιώθω οτι δεν έχω πιάσει πάτο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι πάτος αυτό,κάθε άλλο.Έννοια σου κ θα σε γλυκάνω καλά να ψήνεσαι συνέχεια. ρακή πρωινιάτικα?έλεος ρε φρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το πρωινό μου ήταν μισός καφές, 2 ντεπόν, 1 νορτζέσικ, 3 δάχτυλα ρακή, και 1 κομμάτι χτεσινή πίτσα. Τοξοβόλε ψήσου να μου τον φορέσεις τώρα που είσαι Ελλάδα, νιώθω οτι δεν έχω πιάσει πάτο ακόμα. H ρακη ειναι φαρμακο, μπορουσες να παραλείψεις τα χαπια. Απο την αλλη αν δεν γινεις καλά τότε μαλλον θελει γιατρο, ετσι λενε στην κρητη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Βασικά αλκοολ παίζει να έχω να πιώ κάνα 6μηνο,ξέχασα. Μια ή δυο φορές στη ζωή μου που ήπια ρακή ήταν απλά τράτζικ.Σα φλώρος δάκρυζαν τα μάτια μου.Δε το έχω με το αλκοολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 μαρμελαδα βυσσινο... ohhh noom nom nom... σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μαλακα τι ομελετα. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 http://www.avgi.gr/A...rticleID=723812 ===-- http://www.youtube.com/watch?v=NV-zzojbtfA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 http://www.avgi.gr/A...rticleID=723812 Καλά, οι ερμηνείες που δίνουν οι δημοσιογράφοι είναι επικές. Αυτός εδώ μας λέει ότι οξύαιχμο όργανο=taser. Ό,τι να'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις