cthulhucarbide Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Για να έρθει το πακέτο από την δίπλα πόλη που είναι 2,5 ώρες δρόμος, η speedex θέλει 2 μέρες(μέχρι τώρα). Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα
noob Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 άμα ξυπνήσω ωραία με πάει καλά η μέρα , βρήκα και το steam account μου που είχα χάσει εδώ και καιρό μου το είχε κλέψει Ρώσος πριν μέρες βρήκα και το bnet account μου ξαφνικά ξυπνάω και θυμάμαι κωδικούς και s.answers που είχα ξεχάσει για χρόνια Να σε φτιάξω κι άλλο? Βρήκα τον γιόγκι που θα χαρεί να μαθητεύσεις κοντά του. Βρήκα τον άνθρωπό σου και μια μέρα θα με ευγνωμονείς γι' αυτό. Σε περιμένει. 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Να σε φτιάξω κι άλλο? Βρήκα τον γιόγκι που θα χαρεί να μαθητεύσεις κοντά του. Βρήκα τον άνθρωπό σου και μια μέρα θα με ευγνωμονείς γι' αυτό. Σε περιμένει. άμα μαθητεψω μ αυτόνα θα γίνω ενα τσικ για ημίθεος ήδη έχω ανεπτυγμένες αρετές κ ικανότητες αλλα θα πρέπει να βρω τρόπο να τιθασεύσω την οργή μου αλλιώς δε θα με δασκαλέψει όπως λένε και οι γιόγκις "πρέπει να γίνω ΕΝΑ με τη φύση " 1
noob Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 άμα μαθητεψω μ αυτόνα θα γίνω ενα τσικ για ημίθεος ήδη έχω ανεπτυγμένες αρετές κ ικανότητες αλλα θα πρέπει να βρω τρόπο να τιθασεύσω την οργή μου αλλιώς δε θα με δασκαλέψει όπως λένε και οι γιόγκις "πρέπει να γίνω ΕΝΑ με τη φύση " Μια μικρή μόνο διόρθωση.. Ημίθεος είσαι ήδη μη μπερδεύεσαι. 1
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 άμα μαθητεψω μ αυτόνα θα γίνω ενα τσικ για ημίθεος ήδη έχω ανεπτυγμένες αρετές κ ικανότητες αλλα θα πρέπει να βρω τρόπο να τιθασεύσω την οργή μου αλλιώς δε θα με δασκαλέψει όπως λένε και οι γιόγκις "πρέπει να γίνω ΕΝΑ με τη φύση " Μαστουράκο,την Έφη Θώδη έψαχνες κι όχη τη Φιλιώ Πυργάκη...
athlios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 "πρέπει να γίνω ΕΝΑ με τη φύση " μια φορα που το δοκιμασα δε κουνηθηκα απο τον καναπε για 14 ωρες σερί. γελαω με ταποκατ.
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 πείτε καμιά σύνθετη λέξη με την "φροντίδα", το σχολείο μου μέσα.
thomasG4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φροντιστής και φροντιστήριο είναι τα μόνα που μου έρχονται αυτή τη στιγμή.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 πείτε καμιά σύνθετη λέξη με την "φροντίδα", το σχολείο μου μέσα. μεγάλο τρόλ ο δάσκαλος 5
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μα εντελώς τρολιά όμως. Θα την σφάξω σαν κουνέλι και θα βγω να παίξω μπάλα, την ρουφιάνα.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Φροντιστής και φροντιστήριο είναι τα μόνα που μου έρχονται αυτή τη στιγμή. δεν είναι σύνθετες λέξεις αυτές.. το φροντιστήριο είναι μάλλον παράγωγο του φροντιστή και καμία από τις δύο λέξεις δεν είναι σύνθετη με συνθετικό τη λέξη φροντίδα.
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 πώς δεν είναι. Από το φροντι- και το - ιστήριο. Είναι ένα ιστήριο που φροντίζει. Το γράφουμε και τελειώσαμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 δεν είναι σύνθετες λέξεις αυτές.. το φροντιστήριο είναι μάλλον παράγωγο του φροντιστή και καμία από τις δύο λέξεις δεν είναι σύνθετη με συνθετικό τη λέξη φροντίδα. σίγουρα είναι δασκάλα και όχι φιλόλογος έτσι; γιατί αν είναι δασκάλα παίζει και να της ξέφυγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις